Κι επίσημα Μαρίνα Αγίας Νάπας!

Εγκαινιάζεται το εμβληματικό έργο που αλλάζει τα δεδομένα στην Ανατολική Μεσόγειο

Στιγμιότυπο 2021 11 07 18.54.40 exclusive, Μαρίνα Αγίας Νάπας

Το high-end τουριστικό και οικιστικό θέρετρο που είναι πολλά περισσότερα από μία ακόμα μαρίνα 

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας, το μεγαλεπήβολο έργο που αλλάζει το τουριστικό τοπίο στην Κύπρο και την Ανατολική Μεσόγειο εγκαινιάζεται κι επίσημα! Η τελετή εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022, στις 18:30, στο εντυπωσιακό Event Center της Μαρίνας όπου ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Naguib Sawiris και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μαρίνας, κ. Σταύρος Καραμοντάνης, θα υποδεχτούν καλεσμένους στη μαρίνα, ενός εμβληματικού έργου που αποτελεί στολίδι όχι μόνο της περιοχής αλλά της Κύπρου ευρύτερα.

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας είναι το απόλυτο θέρετρο για διαμονή δίπλα στη θάλασσα και ένας διεθνής προορισμός που συνδυάζει εξαιρετικές ευκαιρίες επένδυσης σε ακίνητα, υπέροχη θέα,  κορυφαίες εγκαταστάσεις ελλιμενισμού σκαφών και έναν πολυχώρο ψυχαγωγίας, που θα σφύζει από ζωή σε ετήσια βάση. Η εμπορική ζώνη της μαρίνας προσφέρει επιλογές διασκέδασης και εστίασης καθώς και με τα εστιατόρια Robuchon, τα οποία είναι μέλη μιας από τις διασημότερες και πολυβραβευμένες αλυσίδες εστιατορίων στον κόσμο.

Ήδη, το λιμενικό κομμάτι της μαρίνας λειτουργεί από το 2020, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Τον περασμένο Νοέμβριο ελλιμενίστηκε με επιτυχία και φιλοξενήθηκε το 107 μέτρων S/Y LANA ενώ μόλις πριν λίγες μέρες αγκυροβόλησε το κρουαζιερόπλοιο Μ/Υ SEADREAM II με τους επιβάτες να πραγματοποιούν επισκέψεις στους χώρους της Μαρίνας και σύντομες εκδρομές στο εσωτερικό του νησιού. Παράλληλα, προχωρά η κατασκευή του οικιστικού μέρους της Μαρίνας το οποίο ολοκληρώνεται και παραδίδεται σε φάσεις.

Η επιτυχής ολοκλήρωση του μεγαλειώδους έργου της Μαρίνας Αγίας Νάπας θα συμβάλει στην προσέλκυση υψηλού επιπέδου τουριστών καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Πρόκειται, εξάλλου, για την μοναδική Mαρίνα στην περιοχή Ανατολικής Μεσογείου που έχει πιστοποιηθεί με τα διεθνή πρότυπα ISO 13687-1 όσον αφορά στην προστασία του θαλασσίου περιβάλλοντος, την ταχεία υποστήριξη και εξυπηρέτηση σκαφών και επισκεπτών σε όλους τους τομείς με  σύγχρονες και έξυπνες υπηρεσίες. Απέσπασε επίσης διακρίσεις στα διεθνούς φήμης European Property Awards 2021-2022 με δύο επιτυχείς συμμετοχές στις κατηγορίες Μικτής Ανάπτυξης (Mixed-Use Development) και Ψηλών Οικιστικών Κτιρίων (Residential High-Rise Development) ενώ πρόσφατα πρόσθεσε και τη Γαλάζια Σημαία στη συλλογή του από βραβεία και διακρίσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

11c12a3462fd44d2557606bef48a43f4 exclusive, Μαρίνα Αγίας Νάπας