Ο Δήμος Αγίας Νάπας διέπρεψε στα βραβεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης 2022

Ο Δήμος Αγίας Νάπας διέπρεψε στα βραβεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης 2022 της BΟUSSIAS Cyprus

DEAF2A37 01B8 4818 9FF1 244D3154E628 exclusive

Με τρία χρυσά βραβεία και ένα αργυρό ο Δήμος Αγίας Νάπας διέπρεψε στην τελετή απονομής των βραβείων Τοπικής Αυτοδιοίκησης 2022 της BΟUSSIAS Cyprus που πραγματοποιήθηκε (χθες) Τρίτη 04 Ιουλίου το βράδυ στα γραφεία της διοργανώτριας εταιρείας.

Τα τρία Χρυσά ο Δήμος Αγίας Νάπας τα απέσπασε για το Μεσαιωνικό Φεστιβάλ στην κατηγορία «Δημιουργία και προβολή πολιτιστικών εκδηλώσεων, ξεναγήσεων, φεστιβάλ, εκθέσεων κλπ.», για το Υποβρύχιο Μουσείο Γλυπτικής – MUSAN στην κατηγορία «Δημιουργία και προβολή νεών μουσείων και άλλων πολιτιστικών χώρων» και για την Πιστοποίηση του Δήμου με Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001:2015, Σύστημα Οικολογικής Διαχείρισης και Ελέγχου (ΕΜΑS) και με Σήμα Green Offices στην κατηγορία «Δομημένο Περιβάλλον/ Πράσινα Κτίρια» ενώ το αργυρό βραβείο απέσπασε για το Διεθνές Πάρκο Γλυπτικής στην κατηγορία «Δημιουργία και προβολή νεών μουσείων και άλλων πολιτιστικών χώρων».
Τα βραβεία παρέλαβαν εκ μέρους του Δημάρχου κ. Χρίστου Ζαννέττου ο Δημοτικός Γραμματέας κ. Φώτος Κίκιλλος και η Πολιτιστική Λειτουργός του Δήμου κα. Μαρία Τοφινή Τσαντίλα, η οποία μιλώντας εκ μέρους του Δημάρχου και του Δημοτικού Γραμματέα, ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την άψογη διοργάνωση, τις εξαιρετικές εκδηλώσεις που διοργανώνουν αλλά και για τις καινοτόμες πρωτοβουλίες τους όπως και την κριτική επιτροπή, η οποία με τις ψήφους της έκρινε το Δήμο επάξιο για τις πιο πάνω διακρίσεις.

94D4D64E 0899 4B41 B837 E3798FC98C15 exclusive
Ανέφερε επίσης, ότι ο Δήμος Αγίας Νάπας πορεύεται μέσα από το τρίπτυχο ανάπτυξη, δημιουργία, πρωτοποριακό πολιτισμό με στόχο να προσφέρει αξέχαστη τουριστική εμπειρία στους επισκέπτες της, κάτι το οποίο διαφαίνεται όπως επισήμανε από το γεγονός ότι εξακολουθεί να είναι ο πρώτος τουριστικός προορισμός της χώρας μας αλλά και μέσα από τις απανωτές βραβεύσεις από διάφορους οργανισμούς και εταιρείες όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση από την BΟUSSIAS Cyprus.

Της τελετής απονομής προηγήθηκε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα «΄Εξυπνες Πόλεις» και στην οποία έλαβαν μέρος ο Υφυπουργός Καινοτομίας κ. Φίλιππος Χ“ Ζαχαρίας, Δήμαρχοι ή εκπρόσωποί τους. Εκ μέρους του Δημάρχου Αγίας Νάπας κ. Χρίστου Ζαννέττου στη συζήτηση έλαβε μέρος ο Δημοτικός Γραμματέας κ. Φώτος Κίκιλλος ο οποίος ανέπτυξε το θέμα των έξυπνων πόλεων και αναφέρθηκε στις διάφορες δράσεις που υλοποιεί ο Δήμος όπως «Έξυπνο Φωτισμό» σε κεντρικούς δρόμους και Πλατείες, στους χώρους στάθμευσης, στην αποκομιδή σκυβάλων κλπ.