Ο Δήμος Αγίας Νάπας τίμησε υπαλλήλους για την προσφορά τους

ΑΓΙΑΝΑΠΑ Γιάννης Καρούσος

Για την καθοριστική συμβολή τους στη σύλληψη ατόμων που εμπλέκονταν σε παράνομες ενέργειες καθώς και για το σύνολο της προσφοράς τους στην υπηρεσία τους αλλά και προς τον Δήμο γενικότερα βραβεύτηκαν με αναμνηστική πλακέτα από το Δήμαρχο Αγίας Νάπας κ. Γιάννη Καρούσο, υπάλληλοι του Τμήματος Παραλιών του Δήμου κατά τη διάρκεια σεμνής τελετής που έγινε την Τρίτη 16 Οκτωβρίου, στο γραφείο του.

ΑΓΙΑΝΑΠΑ1 Γιάννης Καρούσος

Απονέμοντας τους τις πλακέτες ο κ. Δήμαρχος εξέφρασε την ευαρέσκειά του για την ευσυνειδησία που επέδειξαν κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, διακυβεύοντας ακόμη την σωματική τους ακεραιότητα και παράλληλα τόνισε το γεγονός ότι σε αρκετές περιπτώσεις αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες έφεραν σε πέρας καθήκοντα τα οποία δεν εντάσσονται στα εργασιακά τους καθήκοντα.

ΑΓΙΑΝΑΠΑ3 Γιάννης Καρούσος

Ο κ. Καρούσος ανέφερε επίσης ότι σύντομα οι υπάλληλοι θα επιβραβεύονται για την πιστή εκτέλεση των καθηκόντων τους σε συνεχή βάση με την καταγραφή των συγκεκριμένων θετικών πράξεών τους στον προσωπικό τους φάκελο, ο οποίος θα εντάσσεται σε ηλεκτρονική βάση δεδομένων.

Αυτό, πρόσθεσε, θα μπορεί να χρησιμοποιείται ως επιβράβευση για το προσωπικό όχι μόνο κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας τους στον Δήμο, αλλά και μεταγενέστερα σε περίπτωση που θα φύγουν από την υπηρεσία.

Famagusta.News