Πέραν των 100 δέντρων φύτεψαν στο Πάρκο Γλυπτικής της Αγία Νάπας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

dentrofiteusi exclusive, ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ, δεντροφύτευση

Πέραν των εκατό δεντρυλλίων φύτευσε το προσωπικό του ξενοδοχείου Mermaid και τα μέλη του Συνδέσμου «΄Αρωμα» Αγίας Νάπας – Φίλοι Πάρκου Γλυπτικής, στο πλαίσιο της δενδροφύτευσης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Νοεμβρίου στο Διεθνές Πάρκο Γλυπτικής του Δήμου Αγίας Νάπας.

Η Πολιτιστική Λειτουργός του Δήμου Αγίας Νάπας κυρία Μαρία Τοφινή Τσαντίλα ευχαρίστησε και παράλληλα συνεχάρη εκ μέρους του Δημάρχου κ. Χρίστου Ζαννέττου, το προσωπικό του ξενοδοχείου και τα μέλη του Συνδέσμου «΄Αρωμα» Αγίας Νάπας – Φίλοι Πάρκου Γλυπτικής για την πρωτοβουλία τους να πραγματοποιήσουν δεντροφύτευση στο Διεθνές Πάρκο Γλυπτικής και να συμβάλουν με τον τρόπο αυτό στον περαιτέρω εμπλουτισμό του με πράσινο.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εξέφρασε στον Πρόεδρο του Παγκύπριου Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων (ΠΑΣΥΔΙΞΕ) κ. Χρίστο Αγγελίδη που έδωσε το παρών του στην δεντροφύτευση και φύτευσε τα δικά του δεντρύλλια.

δε1 exclusive, ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ, δεντροφύτευση δε2 exclusive, ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ, δεντροφύτευση δε3 exclusive, ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ, δεντροφύτευση δε4 exclusive, ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ, δεντροφύτευση