Σε Διεθνή Τουριστική Έκθεση στο Βερολίνο ο δήμαρχος Αγίας Νάπας

Συγκρατημένα αισιόδοξος ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέττου για τον τουρισμό τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο μετά τη συμμετοχή στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Βερολίνου

Αντίγραφο του Main Image x2 3 1 exclusive

Στο Βερολίνο ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας για να συμμετάσχει στη μεγάλη τουριστική έκθεση ΙΤΒ. Η έκθεση ΙΤΒ θεωρείται ως μια από τις μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις ανά το παγκόσμιο.

Συγκρατημένα αισιόδοξος ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέττου για τον τουρισμό τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο μετά τη συμμετοχή στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Βερολίνου. Θετικά είναι τα μηνύματα από όλες τις αγορές για τον τουρισμό της Αγίας Νάπας τη νέα τουριστική καλοκαιρινή περίοδο εκτιμά ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέττου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook με αφορμή τη συμμετοχή του στην μεγαλύτερη Διεθνή Τουριστική Έκθεση (ΙΤΜ), η οποία διεξήχθη στο Βερολίνο από τις 7-9 Μαρτίου 2023.

«Η οποιαδήποτε θετική εξέλιξη» πρόσθεσε «δεν μας επαναπαύει αφού η απώλεια της ρωσικής αγοράς δύσκολα θα αναπληρωθεί».

Συγκρατημένα ανέφερε ο κ. Ζαννέττου μέσα από στοχευμένες και συγκεκριμένες δράσεις ο Δήμος Αγίας Νάπας θα συνεχίσει να καταβάλει κάθε προσπάθεια για προβολή και στήριξη της τουριστικής μας βιομηχανίας και εξέφρασε τη σιγουριά του ότι με επιμονή και προσήλωση στους στόχους ο Δήμος μαζί με όλους τους τοπικούς φορείς θα τα καταφέρει.