Σήμερα ντυνόμαστε Άγιοι Βασίληδες και πάμε Αγία Νάπα

a3 exclusive

Σήμερα ο Δήμος Αγίας Νάπας σε συνεργασία με το Nireas Triathlon διοργανώνουν μία ξεχωριστή εκδήλωση. Για πρώτη χρονιά διοργανώνεται ο αγώνας δρόμου Ayia Napa Marathon 2017 στις 3 Δεκεμβρίου Κυριακή στην πλατεία της εκκλησίας της Αγίας Νάπας.

Ο αγώνας δίνει την ευκαιρία σε δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό να κλείσουν την αγωνιστική τους χρονιά σε εξαιρετικές συνθήκες. Ο αγώνας στην πρώτη του έκδοση θα περιλαμβάνει  τις αποστάσεις 21 χλμ, 5 χλμ και 1.5 χλμ .

Η διαδρομή του Ημιμαραθώνιου είναι απαιτητική οδηγώντας τους αθλητές από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης γύρω από το πανέμορφο φυσικό πάρκο του Κάβο Γκρέκο πίσω στο τερματισμό, ενώ τα 5 χλμ διεξάγονται μέσα στη πόλη σε ένα πολύ γρήγορο ρυθμό.

Η διαδρομή του 1.5χλμ θα δώσει την ευκαιρία σε όλους μικρούς και μεγάλους να τρέξουν ή να περπατήσουν με αμφιέσεις των Χριστουγέννων και να συνδράμουν το φιλανθρωπικό έργο του Δήμου.

Η εκκίνηση των 21 χλμ θα δοθεί στις 13.00, των 5 χλμ στις 14.00, και του 1.5 χλμ στις 15.30 από το χώρο μπροστά από τη κεντρική πλατεία.

Η διοργάνωση εντάσσεται στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου για το άνοιγμα  της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων.

a2 exclusive

Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, μουσική, το φιλανθρωπικό παζαράκι και πολλές όμορφες δράσεις.

a1 exclusive

Πληροφορίες και εγγραφές διαδικτυακά στην ιστοσελίδα www.nireastriathlon.com και στο Δήμο Αγίας Νάπας, και το Σάββατο και Κυριακή πρωί 9-12 στη πλατεία της εκκλησίας.

a exclusive

Famagusta.News