ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Στο λούνα παρκ 55 παιδιά από την Ουκρανία – «Έπαθαν ένα σοκ ευτυχίας»

Στην Κύπρο βρίσκονται 55 παιδιά από την Ουκρανία, με τη βοήθεια του Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής Ησαΐα

Ανώνυμο 45 x 20 cm 1200 x 675 px 88

 Μετά από ανθρωπιστική αποστολή στην Ουκρανία ο Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής Ησαΐα βοήθησε 55 παιδιά να έρθουν στην Κύπρο.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Πρωτοσέλιδο», υποσχέθηκαν στα παιδιά να τα φέρουν στην Κύπρο και το έπραξαν, έτσι ώστε να ξεφύγουν από την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα τους. Ελπίδα είναι να νιώσουν αγάπη και να επιστρέψουν πιο δυνατά πίσω, σημείωσε.

Συμπλήρωσε επίσης ότι δημιουργήθηκε πρόγραμμα δραστηριοτήτων με παιχνίδια, φεστιβάλ, επισκέψεις σε παιδότοπους και σημαντικά μνημεία της Κύπρου, ενώ η Πρώτη Κυρία θα τους παραθέσει γεύμα.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής Ησαΐα τα παιδιά διαμένουν σε ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα, με τη βοήθεια του Υφυπουργείου Τουρισμού.

Το Λούνα παρκ της Αγίας Νάπας άνοιξε τις πόρτες του στα παιδιά, τα οποία «έπαθαν ένα σοκ ευτυχίας, ήταν κατενθουσιασμένα», είπε ο Μητροπολίτης.

Σκοπός, είπε ο Μητροπολίτης, «είναι να εμβολιάσουμε τα παιδιά με χαρά, ώστε οι εμπειρίες αυτές να λειτουργούν ως φάρμακο γιατί τα περιμένουν δύσκολες ώρες. Δεν ξέρουμε αν θα βρουν πατεράδες όταν γυρίσουν, τα περισσότερα δεν έχουν σπίτια,» πρόσθεσε.

FamagustaNews