Συγχαρητήρια επιστολή Δημάρχου Αγίας Νάπας σε Πρόεδρο Αναστασιάδη

Στιγμιότυπο 2018 02 08 20.00.45 exclusive, Γιάννης Καρούσος, Νέα Αμμοχώστου, Νίκος Αναστασιάδης, Προεδρικές Εκλογές 2018

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας, Γιάννης Καρούσος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με την ευκαιρία της επανεκλογής του.

Στη επιστολή εκφράζονται τα συγχαρητήρια του Γιάννη Καρούσου, ο οποίος εύχεται, παράλληλα, στον Νίκο Αναστασιάδη δύναμη και επιτυχία στο έργο του.

Στην επιστολή αναφέρεται, επίσης, ότι ο Τουρισμός και η Αγία Νάπα αξιοποιήθηκαν στο μέγιστο κατά την προηγούμενη θητεία και ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, όπως αναφέρεται, ότι η στήριξη που είχε ο Δήμος Αγίας Νάπας όχι μόνο θα συνεχίσει αλλά θα ενισχυθεί περαιτέρω, αφού έχει αποδειχτεί μέσω του ΠτΔ και των πρωτοβουλιών του, ότι ο τουρισμός αποτελεί μία βιομηχανία στην οποία κάθε κυβερνητική επένδυση έχει ανταποδοτικό όφελος προς την οικονομία της Κύπρου.

Εκφράζεται, επίσης, η προσδοκία σε μια δημιουργική συνεργασία, με τις ευχές να ανέβει η Κύπρος ακόμη πιο ψηλά, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα της Αγίας Νάπας και της Επαρχίας Αμμοχώστου προς όφελος ολόκληρης της Κύπρου.

Famagusta.News