Τα έκαναν “γυαλιά-καρφιά” οι τουρίστες στην Αγία Νάπα – Έβγαλαν δέντρα, έσπασαν βιτρίνες (ΒΙΝΤΕΟ)

Στιγμιότυπο 2019 07 02 12 10 26 Νέα Αμμοχώστου

Άρχισαν τα έκτροπα από τουρίστες στην Ελεύθερη Αμμόχωστο και συγκεκριμένα στην Αγία Νάπα.

Νεαρός σε έξαλλη κατάσταση ξερίζωσε δέντρο τα ξημερώματα στην Αγία Νάπα ενώ πολίτης κατέγραψε τουρίστες που έσπασαν τζαμαρία με φτυάρια.

Μεθυσμένοι τουρίστες ξερίζωσαν δέντρο – Τους αναζητεί ο Δήμαρχος

Δεν είναι η πρώτη φορά που τουρίστες προχωρούν σε βανδαλισμούς, τις πλείστες φορές υπό την επήρεια αλκοόλης.

Το περιστατικό κατέγραψε σε βίντεο πολίτης, στο οποίο φαίνεται νεαρός να προσπαθεί να ξεριζώσει δέντρο που βρίσκεται σε πεζοδρόμιο.

Στο σημείο βρίσκονται και άλλα πρόσωπα, τα οποία τον παρακολουθούν.

Ο Δήμαρχος της Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος αναδημοσίευσε τα βίντεο και ζήτησε όπως ενημερωθεί για το πού διαμένει ο εν λόγω νεαρός.

Λίγο αργότερα, σε νέα του ανάρτηση, ενημέρωσε ότι εντοπίστηκε ο χώρος διαμονής και την υπόθεση θα χειριστεί η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, έγραψε: “Βρήκαμε ποιοι είναι, θα πάει η αστυνομία. Το κυρίως ερώτημα θα είναι ποιος PR, σε ποιο υποστατικό, τους “πωλούσε” άλλα πράματα εκτός ποτού και διασκέδασης”.

Έσπασαν τζαμαρία με φτυάρια

Μετά το περιστατικό τουρίστα ο οποίος ξερίζωσε δέντρο, με τον Δήμαρχο της πόλης Γιάννη Καρούσο να ενημερώνει ότι θα επιληφθεί του θέματος η Αστυνομία, ένα νέο περιστατικό έκανε την εμφάνισή του.

Σύμφωνα με βίντεο το οποίο αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, δύο νεαροί τουρίστες, με φτυάρια στα χέρια, φέρεται να έσπασαν τζαμαρία υπεραγοράς.

Famagusta.News