Τροχαίο ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Διασωληνωμένος ο 18χρονος μοτοσικλετιστής στο νοσοκομείο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 18χρονος μοτοσικλετιστής

exofilo 1 exclusive, ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ, Τροχαίο

Κρίσιμη εξακολουθεί να παραμένει η κατάσταση της υγείας του 18χρονου μοτοσικλετιστή, ο οποίος τραυματίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 6 Ιανουαρίου, σε οδική σύγκρουση στην περιοχή Κόκκινες στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο νεαρός νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας σε κρίσιμη κατάσταση και συνεχίζει να υποστηρίζεται από αναπνευστήρα.

Υπενθυμίζεται οτι γύρω στις 7.15 το απόγευμα του Σαββάτου, αυτοκίνητο που οδηγούσε 59χρονος με κατεύθυνση από την οδό Ιωαννίνων προς την οδό Κοκκίνων στην Αγία Νάπα, σε κάποιο σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 18χρονος.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός της μοτοσικλέτας, ο οποίος μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου και στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Στον 59χρονο οδηγό του αυτοκινήτου διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη ενώ ο 18χρονος έφερε προστατευτικό κράνος.

Η Τροχαία Αμμοχώστου και ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Δείτε εικόνες:

motosi exclusive, ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ, Τροχαίο car exclusive, ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ, Τροχαίο