Θλίψη στην επ. Αμμοχώστου: “Έφυγε” ο γνωστός κομμωτής Γιώργος Ιακώβου

225340 10151490550285446 1159571645 n exclusive, Θάνατος, Νέα Αμμοχώστου

Απέραντη θλίψη προκάλεσε από χθες βράδυ στην επαρχία Αμμοχώστου η είδηση του αδόκητου θανάτου του γνωστού κομμωτή Γιώργου Ιακώβου.

Διαβάστε περισσότερα: ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Θλίψη για το θάνατο του άτυχου Γιώργου

Ο Ιακώβου εντοπίστηκε γύρω στις 8:30 χθες βράδυ νεκρός στο διαμέρισμά του στη Δερύνεια από μέλη της Αστυνομίας τα οποία μετέβησαν μετά από ενημέρωση από φίλους και οικείους του στις 19:30 χθες βράδυ ότι τις τελευταίες ημέρες δεν έδωσε σημεία ζωής ούτα ανταποκρινόταν στις τηλεφωνικές τους κλήσεις.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Δερύνειας μετέβησαν στο σπίτι του 48χρονου στη Δερύνεια όπου και τον αναζήτησαν χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία όπου γύρω στις 20:30 μέλη της εισήλθαν στην οικία από μισάνοικτο παράθυρο του πρώτου ορόφου και εντόπισαν τον 48χρονο στο σαλόνι του.

Επί τόπου μετέβησαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Δερύνειας, του ΤΑΕ Αμμοχώστου και ο αναπληρωτής Αστυνομικός Διευθυντής Αμμοχώστου.

Στη σκηνή κλήθηκε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους ο οποίος διενήργησε αυτοψία και εκ πρώτης όψεως απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Από έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ο νεκρός είναι ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΑΚΩΒΟΥ και τα αίτια θανάτου του θα εξακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί αύριο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Δερύνειας.

Famagusta.News