Δύο ονόματα από επ. Αμμοχώστου για το Υπουργικό!

Με πυρετώδεις διαδικασίες συνεχίζονται οι προεργασίες στο Προεδρικό ενόψει της σύστασης του νέου Υπουργικού Συμβουλίου.

Μέχρι στιγμής πολλά ονόματα γράφτηκαν και πέρασαν από το Προεδρικό εν αναμονή του χρίσματος από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη με την αρμοδιότητα ενός χαρτοφυλακίου.

Σημαντική εξέλιξη αποτελεί η χθεσινοβραδινή αποκάλυψη από την τηλεόραση του Sigma ότι δύο ονόματα από την επαρχία Αμμοχώστου «παίζουν» για ένα από τα χαρτοφυλάκια.

Η πρώτη περίπτωση αφορά στον βουλευτή του ΔΗΣΥ Αμμοχώστου Κυριάκο Χατζηγιάννη για τον οποίο σύμφωνα με πληροφορίες χθες βράδυ διοργανώθηκε εκδήλωση υποστήριξης της υπουργοποίησής του από τον Παναγροτικό Σύλλογο.

Η δεύτερη αφορά στον Δήμαρχο Αγίας Νάπας, Γιάννη Καρούσο του οποίου το όνομά του ακούστηκε μεταξύ άλλων για το Υφυπουργείο Τουρισμού.

Όσον αφορά τον Κυριάκο Χατζηγιάννη απομένει να αποφασισθεί εάν ο Νίκος Κουγιάλης αποχωρεί οριστικά ή αν θα παραμείνει στη θέση του, ή εάν τελικά η Πινδάρου είναι θετική με την πιθανότητα να αποκτήσει ο Νίκος Σαμψών βουλευτικό έδρανο ως ο πρώτος επιλαχών.

Όσον αφορά στον Δήμαρχο Αγίας Νάπας, μετά από επικοινωνία του με το Famagusta.News, δήλωσε ότι ούτε επιβεβαιώνει αλλά ούτε διαψεύδει τα όσα ακούστηκαν, και ότι αποτελεί συνταγματικό δικαίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας να αποφασίσει για τα ονόματα που θα απαρτίσουν το νέο Υπουργικό Συμβούλιο.

Famagusta.News