Επ. Αμμοχώστου: Ξέβρασε άλλα δύο πακέτα με ναρκωτικά η θάλασσα

ζδσφ exclusive, Αστυνομία, Ναρκωτικά

Άλλα δύο πακέτα με ναρκωτικά εντόπισε χθες η Αστυνομία σε παραλία της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Δύναμης.

Όπως ανέφερε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Χρήστος Ανδρέου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας «τις τελευταίες δέκα μέρες στην περιοχή της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, σε διάφορες τοποθεσίες έχουν εντοπιστεί αρκετά τεμάχια στα οποία ήταν συσκευασμένες ναρκωτικές ουσίες και συγκεκριμένα κάνναβη».

Πρόσθεσε ότι «χθες Κυριακή 1η Ιανουαρίου διενεργήθηκε συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας σε όλη την παραλιακή περιοχή της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου για εντοπισμό και άλλων πακέτων με ναρκωτικά. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν δύο πακέτα, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήριο».

Ο κ. Ανδρέου εξήγησε ότι «πρόκειται για μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και γίνονται εξετάσεις από την Αστυνομία για να δούμε ακριβώς τι έγινε, ή εάν ενδεχομένως κάποιος ή κάποιοι έριξαν στη θάλασσα τα τεμάχια αυτά για να τα ξεφορτωθούν και ξεβράζονται στις παραλίες της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου».

Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο ρεπορτάζ της του Famagusta.News, από τις 20 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 30 του μήνα ξεβράστηκαν σε παραλίες της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου πάνω από 28 κιλά κάνναβης.

Μόνο την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου είχαν εντοπιστεί σε παραλία της περιοχής τρία κιλά κάνναβη τα οποία παραλήφθηκαν από την Αστυνομία.

Famagusta.News με πληροφορίες από ΚΥΠΕ