Γιάννης Καρούσος: Εξήγγειλε υποψηφιότητα για περιφερειάρχης Αμμοχώστου

«Μαζί, μπορούμε να χτίσουμε μια Αμμόχωστο σύγχρονη, λειτουργική, και ελκυστική για όλους»

Screenshot 4 3 exclusive, Γιάννης Καρούσος, Δημοτικές Εκλογές, Εκλογες Τοπικης Αυτοδιοικησης

Υποψηφιότητα για την Προεδρία του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Αμμοχώστου, εξήγγειλε ο Γιάννης Καρούσος.

Αυτούσια η ανακοίνωση του:

Φίλες και φίλοι Αμμοχωστιανοί,
Για χρόνια, υπηρέτησα την Αμμόχωστο από διάφορες θέσεις: ως Δημοτικός Σύμβουλος, ως Δήμαρχος Αγίας Νάπας, και αργότερα ως Υπουργός Μεταφορών, Συγκοινωνιών Επικοινωνιών και Έργων.
Αυτή η εμπειρία με δίδαξε να βρίσκω λύσεις σε δύσκολα προβλήματα και να δημιουργώ θετικές αλλαγές. Τώρα, δηλώνω έτοιμος να διοχετεύσω αυτή τη γνώση και το πάθος μου για την Αμμόχωστο, ως Πρόεδρος του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Αμμοχώστου.
Μαζί, μπορούμε να χτίσουμε μια Αμμόχωστο σύγχρονη, λειτουργική, και ελκυστική για όλους.
Με όραμα, αυτοπεποίθηση και σκληρή δουλειά, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια επαρχία πρότυπο: Μια περιφέρεια που θα ευημερεί, έχοντας στο επίκεντρο τους εργαζόμενους και την ανάπτυξη των τοπικών επιχειρήσεων, που θα προσφέρει ίσες ευκαιρίες στους νέους της, χωρίς να τους αναγκάζει να φτιάχνουν βαλίτσα για να κυνηγήσουν το μέλλον τους εκτός της αγαπημένης τους πόλης και θα δημιουργήσει μία ολοκληρωμένη τουριστική εμπειρία, επιτρέποντας στους επισκέπτες της να την απολαμβάνουν ολόχρονα.
Ταυτόχρονα οι ανάγκες των προσφύγων της επαρχίας θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, διευκολύνοντας την καθημερινότητα τους.
Από τη θέση μου ως Υπουργός Μεταφορών προώθησα έργα εκατομμυρίων ευρώ για ολόκληρη την επαρχία και σήμερα μπορώ να υλοποιήσω ακόμη περισσότερα.
Σας καλώ να στηρίξετε την υποψηφιότητα μου και μαζί να πορευθούμε στο μέλλον που αξίζει η Αμμόχωστος μας, μέσα από τη λειτουργία ενός Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης που θα υπηρετεί τους πολίτες του ευλαβικά και με συνέπεια, θα αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής τους, θα δημιουργεί προοπτική και θα τους παρέχει τις ευκαιρίες που δικαιούνται, κάνοντας τους περήφανους!
Έμαθα να είμαι εδώ για τα απλά και τα δύσκολα και τώρα για την επαρχία μου διεκδικώ και υλοποιώ.

https://www.facebook.com/ykarousos/posts/pfbid02gKd7tpL2JAts34yUkJz6P5w12JQB9vXChJ85ghjoAWbBbpnQXUQJgP5Vf2c4FYZWl?__cft__[0]=AZXRkEszUdTgijN3Tp2Cp__95jsMGn0OWTjvH1wwfxdr_kDv2iPTU7NymfCLcqu6E2iAbgnsSZBlvxZNcJkeQMTiPXp1M8UBq7lk5AO7e71VLWtmEFRyW4Gh73ZimHPNZ6_KdCHOMNj4wDwbcZVUAh7ODK6Z1AFBbWdSs3c5I4J4lXwEqq4DsBAUVFgULwbadVg&__tn__=%2CO%2CP-R