Κάλεσμα Κλεάνθη Κουτσόφτα για συμμετοχή στις εκλογές μέσω Ελένης Αρτυματά (ΒΙΝΤΕΟ)

Το όμορφο βίντεο που έφτιαξε ο υποψήφιος Βουλευτής του ΔΗ.ΣΥ για την εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους, με την συμμετοχή της αθλήτριας Ελένης Αρτυματά

viber image 2021 03 08 16 48 53 exclusive, Βουλευτικές Εκλογές 2021, ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ, ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΚΟΥΤΣΟΦΤΑΣ

Mε ένα όμορφο βίντεο στο οποίο λαμβάνει μέρος η Ελένη Αρτυματά, ο υποψήφιος για τις Βουλευτικές Εκλογές στην Επαρχία Αμμοχώστου με τον ΔΗ.ΣΥ Κλεάνθης Κουτσόφτας, κάνει κάλεσμα για εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους και συμμετοχή στις επερχόμενες Βουλευτικές Εκλογές.

Χαρακτηριστικά, αναφέρει οτί ήρθε η ώρα η νέα γεννιά να συμμετέχει για να καθορίσει το δικό της μέλλον.

Τέλος, δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή επιτυχία στην Ελένη Αρτυματά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αυτούσια η ανάρτηση:

Το μέλλον μας δε μπορεί να περιμένει και διεκδικούμε μαζί το αυτονόητο. Αυτονόητο σημαίνει, να φέρουμε τη νέα πολιτική κουλτούρα.

Αυτό θα γίνει πράξη με τη συμμετοχή μας στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Η διεκδίκηση αυτών που μας αξίζουν είναι μια απαιτητική διαδικασία, απαιτητική όμως διαδικασία δεν είναι το όχημα προς την πραγμάτωση των θέλω μας. Όχημα μας, η συμμετοχή.

Για έκδοση εκλογικού βιβλιαρίου ή μεταφοράς του εκλογικού σου δικαιώματος επικοινώνησε με την ομάδα στήριξης της υποψηφιότητας μου στο 99314431 ή στείλτε email στο koutsoftasepiteleio@gmail.com.

Εάν φοιτάς ή ζεις μόνιμα στο εξωτερικό πρέπει να μεταφέρεις τα εκλογικά σου δικαιώματα στις κάλπες εξωτερικού.
Η ομάδα στήριξης μου και εγώ μπορούμε να σε βοηθήσουμε στη διαδικασία έκδοσης εκλογικού βιβλιαρίου και μεταφοράς των εκλογικών σου δικαιωμάτων.

Επί της ευκαιρίας θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη στήριξη την πρωταθλήτρια μας, Ελένη Αρτυματά, η οποία διαχρονικά κάνει περήφανη την Κύπρος μας.

Ελένη Αρτυματά είμαι σίγουρος για την επιτυχία σου στους προσεχείς Ολυμπιακούς αγώνες που θα διεξαχθούν στο Τόκυο. Δίπλα σου!

kleanthiskoutsoftas.com | Υποψήφιος Βουλευτής Αμμοχώστου
#koutsoftas #vgainoumemprosta

Famagusta.News