Ο Αντιδήμαρχος Αγίας Νάπας «προκαλεί» τον Καρούσο για καλό σκοπό

Ο Αντώνης Χρίστου "προκαλεί" τον Υπουργό Μεταφορών, Γιάννη Καρούσο, να κολυμπήσει τουλάχιστον 100 μέτρα στην εκδήλωση «Κολυμπώ με τον Ιάκωβο» - Η προσφορά του στην Εκδήλωση

Σχέδιο χωρίς τίτλο 2021 04 22T154714.221 exclusive, Αντώνης Χρίστου, Γιάννης Καρούσος, ΚΟΛΥΜΠΩ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΚΩΒΟ
Οι συμμετοχές για την φιλανθρωπική εκδήλωση “Κολυμπώ με τον Ιάκωβο” μπορεί να εξαντλήθηκαν, ωστόσο τα «challenge»δεν έχουν τελειώσει ακόμη.
Ο Αντιδήμαρχος Αγίας Νάπας, Αντώνης Χρίστου, «προκαλεί»  μέσω ανάρτησης του τον Γιάννη Καρούσο να κολυμπήσει 100 τουλάχιστον μέτρα στην εκδήλωση «Κολυμπώ με τον Ιάκωβο».
Εάν τα καταφέρει, τότε ο Αντιδήμαρχος Αγίας Νάπας αναφέρει ότι θα προσφέρει 250 ευρώ για τον ιερό σκοπό της εκδήλωσης.

Η ανάρτηση του

Με αγάπη και για φιλανθρωπικό σκοπό προσκαλώ και προκαλώ τον φίλο και Υπουργό Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων Γιάννη Καρούσο να κολυμπήσει στην φιλανθρωπική εκδήλωση όπου θα λάβει μέρος”κολυμπώ με τον Ιάκωβο” και να διανύσει τουλάχιστον 100 μέτρα.Εφόσον αποδεχθεί την πρόκληση – πρόσκληση και κολυμπήσει για τον ιερό αυτό σκοπό τουλάχιστον 100 μέτρα θα διατεθούν 250 ευρώ.

Σε αντίθετη περίπτωση παρακαλώ όπως συνεχίστει η πρόσκληση – πρόκληση και διατεθεί ποσό περισσότερο των €0.50 ανα μέτρο κολύμβησης απο τον Γιάννη Καρούσο.