Λευτέρης Τρίαρος: Οι προτεραιότητες του σε περίπτωση εκλογής του (ΒΙΝΤΕΟ)

Αριστίνδην Υποψήφιος ΔΗ.ΚΟ Αμμοχώστου, Λευτέρης Τρίαρος: Οι προτεραιότητες του σε περίπτωση εκλογής του (ΒΙΝΤΕΟ)

Σχέδιο χωρίς τίτλο 2021 04 26T145559.333 770x405 1 1200x630 2 Αρθρογραφία Βουλευτικών, Βουλευτικές Εκλογές 2021, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΤΡΙΑΡΟΣ

Στην ανάρτηση νέου βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προχώρησε ο Αριστίνδην Υποψήφιος του ΔΗΚΟ στην Αμμόχωστο, Λευτέρης Τρίαρος.

Σε αυτό το βίντεο παρουσιάζει συνοπτικά τις προτεραιότητες του σε περίπτωση εκλογής του στο Κοινοβούλιο.

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση του:

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΜΟΥ:

1) Η θετική μου συμβολή σε ένα καλύτερο Νομοθετικό και Κοινοβουλευτικό έργο.

2) Συνεισφορά και προώθηση των απαραιτήτων έργων και υποδομών στην παραμελημένη Επαρχία Αμμοχώστου και

3) Συνεργασία μου με τους φίλους Αμμοχωστιανούς, για πρωτοβουλίες και δράσεις για να σώσουμε την Αμμόχωστο μας, και να συμβάλουμε σε μια δίκαιη και ειρηνική λύση του Κυπριακού. Χάναμε την Αμμόχωστο μας και οι Κυβερνώντες ασχολούνταν με τα χρυσά διαβατήρια!

Δείτε ολόκληρη την δήλωση του στο Βίντεο:

 

Βιογραφικό Σημείωμα:

Σπούδασε Οικονομικά – Λογιστική και Διοίκηση Επιχειρήσεων (B.Sc.) και ολοκλήρωσε τις Μεταπτυχιακές Σπουδές του (Μ.Sc.) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με Υποτροφία του Ιταλικού Υπουργείου Εξωτερικών στον Οργανισμό ΕΝΙ στο Μιλάνο. Ο κ. Τρίαρος είναι Διευθύνων Συνέταιρος του Ελεγκτικού Οίκου E TRIAROS & Co. Ασκεί το επάγγελμα του Εγκεκριμένου Λογιστή – Ελεγκτή και Συμβούλου Επιχειρήσεων από το 1990 μέχρι και σήμερα.

Έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του ΕΒΕ Αμμοχώστου και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του ΚΕΒΕ, ενώ είναι Πρόεδρος του Συνδέσμου Πτυχιούχων Εγκεκριμένων Ελεγκτών-Λογιστών Κύπρου, καθώς και Αντιπρόεδρος Οικονομικών της ΤΕΒΕΑ. Είναι επίσης Πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Παραλιμνίου και μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Κύπρου (ΟΑΚ) της οποίας διετέλεσε Αντιπρόεδρος στην περίοδο 2017-2020. Έχει έντονη κοινωνική δράση και προσφορά στο συνάνθρωπο ενώ είναι Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου για παιδιά με Ειδικές Ανάγκες «Φάρος Ζωής» της Ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου. Είναι νυμφευμένος και έχει 3 παιδιά.