“Καλό ταξίδι μάστρε Κυριάκο…” – Στα μαύρα το Λιοπέτρι

Τη Δευτέρα η κηδεία του Κυριάκου Τρισόκκα - Μεσίστιες οι σημαίες των τοπικών αρχών της ελεύθερης Αμμοχώστου

Στιγμιότυπο 2020 12 20 12.54.19 exclusive, Ένωση κοινωτήτων Αμμοχώστου, Κυριάκος Τρισόκκας

Στα μαύρα ντύθηκε η κοινότητα Λιοπετρίου μετά την ξαφνική είδηση του θανάτου του Προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου, Κυριάκου Τρισόκκα σε ηλικία 70 χρόνων.

Ο Κυριάκος Τρισόκκας “έφυγε” λίγες μόνο μέρες μετά τον θάνατο του πατέρα του Γεώργιου, του οποίου η κηδεία έγινε την περασμένη Πέμπτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κοινοτάρχης Λιοπετρίου, νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μετά από έντονη αδιαθεσία που ένιωσε, ενώ τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα στην σπονδυλική στήλη τα οποία δυσχαίρεναν τις μετακινήσεις του.

Copy of Untitled exclusive, Ένωση κοινωτήτων Αμμοχώστου, Κυριάκος Τρισόκκας

Η είδηση του θανάτου του, σκόρπισε απέραντη θλίψη στην κοινότητά του, καθώς ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο Λιοπέτρι για το οποίο αγωνιζόταν μέχρι και την τελευταία στιγμή, και κυρίως για την έναρξη του έργου της ανάπλασης του ποταμού Λιοπετρίου.

Τη Δευτέρα η κηδεία

Η κηδεία του Κυριάκου Τρισόκκα θα τελεστεί τη Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020 τις 14:30 στον ιερό Παναγίας Ελεούσας, ενώ λόγω των μέτρων του κορωνοϊού, η οικογένεια δε θα δέχεται συλλυπητήρια. Αντί στεφάνων θα γίνονται εισφορές για τα φιλανθρωπικά ιδρύματα της κοινότητας.

Μεσίστιες οι σημαίες των τοπικών αρχών στην ελεύθερη Αμμόχωστο

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κοινοτήτων Αμμοχώστου εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για τον αδόκητο θάνατο του εκλεκτού συνεργάτη και φίλου Κυριάκου Τρισόκκα, Προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου Λιοπετρίου. Η ξαφνική είδηση του θανάτου, όπως αναφέρεται, σκόρπισε τη θλίψη στο Λιοπέτρι αλλά και σε ολόκληρη την επαρχία Αμμοχώστου για την απώλεια ενός αγαπητού ανθρώπου κι ενός ακούραστου εργάτη της τοπικής αυτοδιοίκησης. Η Ένωση Κοινοτήτων Αμμοχώστου ενημερώνει ότι ως ένδειξη πένθους, σε συνεννόηση με τους Δήμους της ελεύθερης Αμμοχώστου, οι σημαίες των τοπικών αρχών θα κυματίζουν μεσίστιες για τρεις ημέρες. Παράλληλα, εκφράζουν τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Famagusta.News