Τελέστηκαν τα εγκαίνια του Ειδικού Κέντρου «Απόστολος Παύλος» στο Λιοπέτρι (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Στην παρουσία της Υφυπουργού Πρόνοιας κυρίας Μαριλένας Ευαγγέλου τελέστηκαν την Παρασκευή τα εγκαίνια

exofilo exclusive, εγκαίνια, Ειδικό Κέντρο «Απόστολος Παύλος», Λιοπέτρι

Στην παρουσία της Υφυπουργού Πρόνοιας κυρίας Μαριλένας Ευαγγέλου τελέστηκαν την Παρασκευή 08/02 το πρωί τα εγκαίνια του Ειδικού Κέντρου «Απόστολος Παύλος» στο Λιοπέτρι.

Τα εγκαίνια και ο αγιασμός τελέστηκαν με αφορμή την ανακαίνιση του Κέντρου και με την επέκταση που έχει γίνει στο σπιτάκι «Αγάπης» και φιλοξενίας για άτομα με ειδικές ικανότητες.

3 2 exclusive, εγκαίνια, Ειδικό Κέντρο «Απόστολος Παύλος», Λιοπέτρι

Σε χαιρετισμό της η Υφυπουργός Πρόνοιας ανέφερε ότι τα εγκαίνια είναι σημαντικά για τον σκοπούς της κοινωνικής πολιτικής την οποία προωθούμε ως κράτος.

4 1 exclusive, εγκαίνια, Ειδικό Κέντρο «Απόστολος Παύλος», Λιοπέτρι

Πρόσθεσε ότι πρέπει να παρέχονται όλες οι διευκολύνσεις αλλά και οι ευκαιρίες στα άτομα με ειδικές ικανότητες μέσα από την ανάπτυξη δεξιοτήτων και επιμόρφωσης για να μπορέσουμε να έχουμε την ένταξη των ατόμων με αναπηρία στο κοινωνικό σύνολο.

Η Υφυπουργός ευχαρίστησε τη διεύθυνση και το προσωπικό του σχολείου γιατί ενισχύουν τις προσπάθειες που καταβάλλονται ώστε να υπάρξουν και άλλες οικογενειακού τύπου μικρές κατοικίες οι οποίες θα φιλοξενούν ενήλικα άτομα με αναπηρίες.

11 1 exclusive, εγκαίνια, Ειδικό Κέντρο «Απόστολος Παύλος», Λιοπέτρι

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Αδάμος Κακουρής συγκινημένος ανέφερε ότι «τα έργα είναι δημιούργημα δικό σας και πρέπει να το καταλάβουμε όλοι. Εμείς βρισκόμαστε εδώ για να υλοποιούμαι αυτό το οποίο εσείς μας προσφέρετε, όχι μόνο την οικονομική αλλά και την υλική προσφορά σας».

8 2 exclusive, εγκαίνια, Ειδικό Κέντρο «Απόστολος Παύλος», Λιοπέτρι

Κλείνοντας πρόσθεσε ότι «υπήρξε μια δεκαετία που ξεκινήσαμε δεν ήταν εύκολο το έργο μας, παλέψαμε πολύ με την δική σας προσφορά και καταφέραμε σήμερα να νιώθουμε πολύ περήφανοι».

Η εκδήλωσε έκλεισε με τραγούδια και μουσική από τα παιδιά του Ειδικού Κέντρου Απ.Παύλου στο Λιοπέτρι.

7 4 exclusive, εγκαίνια, Ειδικό Κέντρο «Απόστολος Παύλος», Λιοπέτρι10 1 exclusive, εγκαίνια, Ειδικό Κέντρο «Απόστολος Παύλος», Λιοπέτρι13 1 exclusive, εγκαίνια, Ειδικό Κέντρο «Απόστολος Παύλος», Λιοπέτρι14 exclusive, εγκαίνια, Ειδικό Κέντρο «Απόστολος Παύλος», Λιοπέτρι15 exclusive, εγκαίνια, Ειδικό Κέντρο «Απόστολος Παύλος», Λιοπέτρι16 exclusive, εγκαίνια, Ειδικό Κέντρο «Απόστολος Παύλος», Λιοπέτρι2 2 exclusive, εγκαίνια, Ειδικό Κέντρο «Απόστολος Παύλος», Λιοπέτρι1 3 exclusive, εγκαίνια, Ειδικό Κέντρο «Απόστολος Παύλος», Λιοπέτρι