Θρήνος στο Λιοπέτρι: “‘Εφυγε” ο Κοινοτάρχης Κυριάκος Τρισόκκας

"Έφυγε" ξαφνικά τέσσερεις μόλις μέρες μετά τον θάνατο του πατέρα του

81210959 2793091070754372 6420761646918008832 n exclusive, Κηδεία, Κυριάκος Τρισόκκας

Έφυγε ξαφνικά σήμερα από τη ζωή ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Λιοπετρίου Κυριάκος Τρισόκκας.

Ο Κυριάκος Τρισόκκας, απεβίωσε ξαφνικά, λίγες μόνο μέρες μετά την κηδεία του πατέρα του, Γεώργιου Τρισόκκα, του οποίου η κηδεία έγινε στις 17 Δεκεμβρίου στο Ιερό Ναό Παναγίας Ελεούσας στο Λιοπέτρι.

Copy of Untitled exclusive, Κηδεία, Κυριάκος Τρισόκκας

Διαβάστε επίσης:
– “Καλό ταξίδι μάστρε Κυριάκο” – Στα μαύρα το Λιοπέτρι
ΛΙΟΠΕΤΡΙ: Απεβίωσε ο πατέρας του Κοινοτάρχη, Γεώργιος Τρισόκκας

Η είδηση του θανάτου του, σκόρπισε απέραντη θλίψη στην κοινότητά του, καθώς ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο Λιοπέτρι για το οποίο αγωνιζόταν μέχρι και την τελευταία στιγμή, και κυρίως για την έναρξη του έργου της ανάπλασης του ποταμού Λιοπετρίου.

Τη Δευτέρα η κηδεία

Η κηδεία του Κυριάκου Τρισόκκα θα τελεστεί τη Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020 τις 14:30 στον ιερό Παναγίας Ελεούσας, ενώ λόγω των μέτρων του κορωνοϊού, η οικογένεια δε θα δέχεται συλλυπητήρια. Αντί στεφάνων θα γίνονται εισφορές για τα φιλανθρωπικά ιδρύματα της κοινότητας.

Μεσίστιες οι σημαίες των τοπικών αρχών στην ελεύθερη Αμμόχωστο

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κοινοτήτων Αμμοχώστου εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για τον αδόκητο θάνατο του εκλεκτού συνεργάτη και φίλου Κυριάκου Τρισόκκα, Προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου Λιοπετρίου. Η ξαφνική είδηση του θανάτου, όπως αναφέρεται, σκόρπισε τη θλίψη στο Λιοπέτρι αλλά και σε ολόκληρη την επαρχία Αμμοχώστου για την απώλεια ενός αγαπητού ανθρώπου κι ενός ακούραστου εργάτη της τοπικής αυτοδιοίκησης. Η Ένωση Κοινοτήτων Αμμοχώστου ενημερώνει ότι ως ένδειξη πένθους, σε συνεννόηση με τους Δήμους της ελεύθερης Αμμοχώστου, οι σημαίες των τοπικών αρχών θα κυματίζουν μεσίστιες για τρεις ημέρες. Παράλληλα, εκφράζουν τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Famagusta.News