Νεφροπαθείς Αμμ/στου: Ικανοποιήθηκαν τα αιτήματα τους – Ευχαριστήρια επιστολή

Ευχαριστήρια επιστολή ετοίμασαν οι νεφροπαθείς για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους. - Διαβάστε αυτούσια την επιστολή

viber image 2020 12 02 09 59 47 exclusive, ευχαριστήρια επιστολή, Ικανοποίηση αιτημάτων, Ναφροπαθείς Αμμοχώστου

Ικανοποιήθηκαν τα αιτήματα των νεφροπαθών, που έθεσαν με διαμαρτυρία τους την Τετάρτη και ευχαριστούν τους αρμόδιους μέσω επιστολής.

Τα αιτήματα τους ήταν η πρόσληψη εφημερεύοντα ιατρού, να μην αντικατασταθεί κανένας νοσηλευτής της μονάδας αιμοκάθαρσης και να μην μεταφερθεί νεφροπαθής ασθενής με λοιμώδη νόσημα από άλλη επαρχία για αιμοκάθαρση .

Διαβάστε την αυτούσια: 

ΘΕΜΑ:ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την επίλυση των τριών αιτημάτων που είχε η μονάδα αιμοκάθαρσης του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου.

Ευχαριστούμε θερμά τον Υπουργό Υγείας κ. Κωσταντίνο Ιωάννου την Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας κ. Χριστίνα Γιαννάκη, τον Δρ Πάμπο Χαριλάου του Εκτελεστικό Γενικό Διευθυντή Λάρνακας – Αμμοχώστου κ. Γιώργο Καρατσάκη, την Επιστημονική Διευθύντρια Λάρνακας Αμμοχώστου Δρ. Αμαλία Χατζηγιάννη καθώς και Αναπληρωτές Ιατρικούς Διευθυντές Γ.Ν. Αμμοχώστου.

Επίσης θέλουμε να εκφράσουμε της θερμές μας ευχαριστίες προς τους βουλευτές και Αντιπροσώπους των κομμάτων που παρουσιάστηκαν και σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που κάλυψαν την διαμαρτυρία των Νεφροπαθών.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Κ. Μηλίτσα Τσερκέζου, Πρόεδρο του Συνδέσμου των φίλων Νεφροπαθών και το Συμβούλιο, για την ολόχρονη προσφορά, στήριξη και οικονομική ενίσχυση των νεφροπαθών της επαρχίας Αμμοχώστου.

Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο Καινούργιος χρόνος.


Γιώργος Κέζος

Εκπρόσωπος Αιμοκάθαρόμενών Ασθενών Γ.Ν. Αμμοχώστου