Νέος εντυπωσιακός εκθεσιακός χώρος της UNICARS στο Παραλίμνι

Η Unicars, αποκλειστικός εισαγωγέας και αντιπρόσωπος των VW, Audi, Skoda, Seat και VW Commercials στην Κύπρο, συνεχίζει τη δυναμική της ανάπτυξη και εγκαινιάζει έναν νέο και μοντέρνο εκθεσιακό χώρο στο Παραλίμνι, καλύπτοντας έμπρακτα όλες τις αστικές περιοχές της ελεύθερης Κύπρου.

Οι κορυφαίες μάρκες αυτοκινήτου θα συστεγάζονται σε μία άκρως εντυπωσιακή και λειτουργική έκθεση υπό τη διεύθυνση του Αντρέα Χατζηπέτρου, προσφέροντας μία μοναδική οδηγική απόλαυση. Σε έναν χώρο έκτασης 400 τετραγωνικών μέτρων εκτίθενται όλα τα μοντέλα των μαρκών που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη χιλιάδων αγοραστών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα για test drive!

Ο Αντρέας Χατζηπέτρου διαθέτει μακράν εμπειρία στον χώρο του αυτοκινήτου. Το κύρος και οι εξειδικευμένες γνώσεις του γύρω από την αυτοκίνηση αποτελούν εγγύηση για μία ουσιαστική και δυναμική παρουσία της Unicars στο Παραλίμνι.

Επισκεφθείτε τον νέο εκθεσιακό χώρο της Unicars στο Παραλίμνι στην οδό Σωτήρος 71 ή καλέστε στο 23743888 για περισσότερες πληροφορίες.

Ζήστε μία νέα οδηγική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη!