Νοσοκομείο Αμμοχώστου: Αυτοί είναι οι δύο νέοι όροφοι που αποπερατώνονται (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Αποκλειστικές εικόνες Famagusta.News από το εσωτερικό του Νοσοκομείου Αναφοράς και τους νέους ορόφους που θα φιλοξενούν τους ασθενείς COVID 19 και άλλες κλινικές του Νοσοκομείου

Στιγμιότυπο 2021 04 09 14 exclusive, Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου

Το Νοσοκομείο Αμμοχώστου επισκέφθηκε σήμερα ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ώστε να διαπιστώσει την πρόοδο των εργασιών για αποπεράτωση των δύο επιπλέον ορόφων του Νοσηλευτηρίου.

Η κάμερα του Famagusta.News εισήλθε εντός του νοσηλευτηρίου και κατέγραψε τους δύο επιπλέον ορόφους του Νοσοκομείου, οι οποίοι παρά το ότι ήταν κατασκευασμένοι, εντούτοις δεν ήταν διαμορφωμένοι εσωτερικά ώστε να μπορέσουν να νοσηλευτούν ασθενείς.

IMG 5290 scaled exclusive, Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα έργα αφορούν στην αποπεράτωση του εσωτερικού του δευτέρου και του τρίτου ορόφου της ανατολικής πτέρυγας του Νοσοκομείου καθώς και τον  δεύτερο όροφο της κεντρικής πτέρυγας (πάνω από τη διοίκηση). Στον δεύτερο όροφο της ανατολικής πτέρυγας θα στεγάζεται, πλέον η Παθολογική και Καρδιολογική Κλινική, ενώ στον τρίτο όροφο θα νοσηλεύονται αποκλειστικά ασθενείς COVID 19.

IMG 5281 scaled exclusive, Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου

Στον δεύτερο όροφο της κεντρικής πτέρυγας θα νοσηλεύονται σε 12 κλίνες περιστατικά βραχείας νοσηλείας.

IMG 5284 scaled exclusive, Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου

Συνολικά στους δύο νέους ορόφους που θα αποπερατωθούν να υπάρχει, πλέον, η δυνατότητα 58 επιπλέον κλινών, ενώ θα ανοίξουν νέες θέσεις εργοδότησης σε ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηριτικό προσωπικό.

IMG 5279 scaled exclusive, Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου

Συγκινημένη η Δρ Αμαλία Χατζηγιάννη

Σε δηλώσεις της στο Famagusta.News η Επιστημονική διευθύντρια ΟΚΥπΥ του Νοσοκομείου Δρ Αμαλία Χατζηγιάννη, εξέφρασε τη συγκίνησή της, ενώ εκμυστηρεύτηκε και το γεγονός ότι ο πρώτος διορισμός της έγινε στο παλαιό κτήριο του Νοσοκομείου και ότι όνειρό της ήταν η αποπεράτωση ενός νέου νοσοκομείου και στη συνέχεια η αποπεράτωση όλων των ορόφων του Νοσοκομείου, κάτι το οποίο συμβαίνει τώρα, έστω ως αποζημίωση των όσων προσέφερε το προσωπικό αλλά και ολόκληρη η επαρχία Αμμοχώστου για πάνω από ένα χρόνο στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

IMG 5276 scaled exclusive, Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου

Famagusta.News