ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Σύλληψη 49χρονου για παράνομη κατοχή ναρκωτικών

Προσπάθησε να κρύψει ναρκωτικά κάτω από τη θέση του οδηγού - Σύλληψη 49χρονου

B2F463AE F607 474F ABB8 E947ECB271EF exclusive

49 χρόνος αλλοδαπός μόνιμος κάτοικος Παραλιμνίου συνελήφθηκε τις πρωινές ώρες σήμερα 15/3/23 από μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου για παράνομη κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α.

Συγκεκριμένα την Τετάρτη 15/3/23 και ώρα 03:00πμ μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου κατά την διάρκεια της συνήθης περιπολίας τους στον τομέα ευθύνης τους για πρόληψη διαρρήξεων και κλοπών εντόπισαν σε χώρο στάθμευσης υπεραγοράς αυτοκίνητο να είναι σταθμευμένο σε σκοτεινό σημείο με ένα πρόσωπο να κάθετε στην θέση του οδηγού.

Τα μέλη της αστυνομίας προσέγγισαν το όχημα και διαπίστωσαν ότι σε αυτό καθόταν 49 χρονος αλλοδαπός μόνιμος κάτοικος Παραλιμνίου.

Κατά τον έλεγχο των στοιχείων του ο 49 χρονός συμπεριφερόταν περίεργα και προσπάθησε να κρύψει κάτι κάτω από την θέση του οδηγού. Σε έρευνα που ακολούθησε κατόπιν γραπτής του συγκατάθεσης ανευρέθηκε κάτω από την θέση του οδηγού μια θήκη γυαλιών μέσα στην οποία υπήρχε νάιλον σακουλάκι με άσπρη κρυσταλλική ουσία-μεθαμφεταμίνη βάρους 0.2 γραμμαρίων και μια γυάλινη καπνοσύριγγα με ίχνη κρυσταλλικής ουσίας.

Ο 49χρονος συνελήφθηκε για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α και τέθηκε υπό κράτηση.

Σχετικά ενημερώθηκε η ΥΚΑΝ Αμμοχώστου για συνέχιση των εξετάσεων.