ΚΕΠΑ: Με «Διομήδη» η διανομή φαγητού αυτή την βδομάδα – Διανομή και στον Μιχάλη Φιλίππου (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Γιαννάκης Χατζηγιώργης και Μαρίνος Χατζησταυρή ξεκίνησαν και αυτή την εβδομάδα να διανέμουν φαγητό σε συνανθρώπους μας.

271047132 1013489286179188 8579906064628717462 n exclusive, εθελοντές, ΚΕΠΑ, Μιχάλης Φιλίππου

Αυτούς τους δύο εθελοντές δεν τους τρομάζει ούτε η κακοκαιρία του «Διομήδη»

Παρά το βροχερό καιρό και τις κακές καιρικές συνθήκες των τελευταίων ημερών, η κατ’ οίκον διανομή ζεστού φαγητού σε οικογένειες συνεχίζεται κανονικά.

Αφετηρία όμως είναι ο Πρωταράς και όχι το Παραλίμνι αφού η κουζίνα του ΚΕΠΑ βρίσκεται σε ριζική ανακαίνιση.Έτσι οι δύο εθελοντές μας (Γιαννάκης Χατζηγιώργης και Μαρίνος Χατζησταυρή) ξεκίνησαν και αυτή την εβδομάδα να διανέμουν φαγητό σε συνανθρώπους μας.

Ανάμεσα σ’ αυτούς και ο Μιχάλης Φιλίππου ο οποίος προσπαθεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή του. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον αγαπητό «ανώνυμο» επιχειρηματία που τον βοηθά να φτιάξει το σπίτι του και τους εθελοντές της ομάδας.

«Με τη βοήθεια του Θεού βοηθώ» που έκαναν σπουδαία δουλειά σε λίγο χρονικό διάστημα. Οι δύο εθελοντές  εκτός από ζεστό φαγητό, πρόσφεραν φρούτα, πίτες και διάφορα είδη φούρνου στα σπίτια των οικογενειών. Αυτό όμως που πάντοτε προσφέρουν, είναι το χαμόγελό τους, η καλή κουβέντα και δυο αυτιά πρόθυμα για να ακούσουν τον άνθρωπο που έχουν απέναντί τους.

Το ΚΕΠΑ εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες και στο πρόσωπο αυτών των δύο εθελοντών και ευχαριστεί όλους τους φίλους και εθελοντές που συμβάλουν στο φιλανθρωπικό έργο.

 

Τραγούδι: «Συναπάντημαν»

Συνθέτης: Θεόδουλος Παπαγεωργίου

Στιχουργός: Γιώργος Κυπριανού

Ερμηνεία και Σαντούρι: Έλενα Παπαγεωργίου

Ερμηνεία και Λαούτο: Κυριάκος Μαρκουλλής

Βιολί : Παυλίνα Ανδρονίκου

Ταμπουτσιά: Γιάννης Λαουτάρης