ΚΕΠΑ: Προχωρεί σε κατασκευή Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας – Θα προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες

Το Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας (ΚΑΦ) θα προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες του στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε αυτό το δύσκολο στάδιο της ζωής τους

kepa ΚΕΠΑ, ΚΕΠΑ Άγιος Χριστόφορος
Το ΚΕΠΑ θα προχωρήσει στη δημιουργία του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας (ΚΑΦ) το οποίο θα προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες του στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε αυτό το δύσκολο στάδιο της ζωής τους. Οι εργασίες ανέγερσης θα αρχίσουν μόλις ληφθούν οι απαραίτητες άδειες. Ευελπιστούμε το καλοκαίρι του 2022 να λειτουργήσει.
Αυτούσια η ανακοίνωση:
Μέσα στα πλαίσια του σχεδιασμού του ΚΑΦ, επισκέφθηκαν σήμερα το Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» στη Λευκωσία ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΚΕΠΑ Δημήτρης ΠαπαΕυέλθοντος, ο Γενικός Διευθυντής Θωμάς Αναστασίου και ο Νοσηλευτής Μάριος Θεοδούλου.
Ευχαριστούμε θερμά την Δρ. Σοφία Νέστορος και την κ. Μαρία Προδρόμου (υπεύθυνη νοσηλευτικών υπηρεσιών) που μας δέχτηκαν και αφιέρωσαν από τον πολύτιμο χρόνο τους για να μας ενημερώσουν για το σπουδαίο έργο της Αροδαφνούσας. Επίσης μας έλυσαν πολλές απορίες και μας έδωσαν πολύ σημαντικές πληροφορίες για τις πολύπλευρες ανάγκες των ασθενών.
Στη συνέχεια μας ξενάγησαν στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους (με διακριτικότητα χωρίς να έρθουμε σε οποιαδήποτε επαφή με τους ένοικους). Οι χώροι, πλήρως ανακαινισμένοι, πραγματικά εντυπωσιάζουν. Το προσωπικό με μεγάλη προθυμία και αγάπη φροντίζει τους ένοικους. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό χώρο με σπουδαίους ανθρώπους που προσφέρουν στους συνανθρώπους τους. Εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας και την εκτίμησή μας για το τεράστιο έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου και όλων των εργαζομένων στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας Αροδαφνούσα.
Τέλος δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στους μεγάλους δωρητές της Αροδαφνούσας, την οικογένεια Κύπρου και Έλενας Τσέντα.
Ο Θεός να τους ευλογεί για τη μεγάλη αυτή δωρεά τους.