Κυριάκος Ιωακείμ: «Καταφέραμε να έχουμε Τοπικό Σχέδιο αντάξιο του τόπου μας»

«Το νέο Τοπικό Σχέδιο Παραλιμνίου, Δερύνειας και Αγία Νάπας αποτελεί τον θεμέλιο λίθο, όπου το Παραλίμνι θα μπορεί να αναβαθμιστεί ποιοτικά και με σωστό σχεδιασμό να αναπτυχθεί πραγματικά»

photo exclusive, Κυριάκος Ιωακείμ, Τοπικό Σχέδιο, Τοπικό Σχέδιο Παραλιμνίου

Ανακοίνωση για τη δημοσίευση του Τοπικού Σχεδίου Παραλιμνίου, Δερύνειας και Αγίας Νάπας εξέδωσε ο δημοτικός σύμβουλος Παραλιμνίου Κυριάκος Ιωακείμ ο οποίος διεκδικεί εκ νέου θέση στο Δημοτικό συμβούλιο Παραλιμνίου στις επικείμενες εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του «μετά από πολύχρονες και επίμονες προσπάθειες, καταφέραμε ως Παραλίμνι να αποκτήσουμε ένα Τοπικό Σχέδιο αντάξιο του τόπου μας».

Επισημαίνει επίσης ότι«το νέο Τοπικό Σχέδιο Παραλιμνίου, Δερύνειας και Αγία Νάπας αποτελεί την θεμέλιο λίθο, όπου το Παραλίμνι θα μπορεί να αναβαθμιστεί ποιοτικά και με σωστό σχεδιασμό να αναπτυχθεί πραγματικά».

Τέλος ευχαριστεί τους συναδέλφους του ως εκπρόσωπος της Ένωσης Δήμων στο Πολεοδομικό Συμβούλιο, που συνέβαλαν όπως αναφέρει, σε αυτή τη προσπάθεια για την επίτευξη του νέο Τοπικού Σχεδίου. Κλείνει λέγοντας ότι «το Παραλίμνι και οι κάτοικοι του, θα τους είναι ευγνώμονες».

https://www.facebook.com/share/p/oC1RbroqpFAeqhMa/