Με τον Γιώργο Τσαλίκη η αποψινή φωταγώγηση στο Παραλίμνι

73458946 2539230519524586 8917735030130737152 o ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ, Νέα Αμμοχώστου, ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ, Φωταγώγηση

Το Παραλίμνι φοράει τα γιορτινά του, διαμορφώνεται σε ένα φαντασμαγορικό χριστουγεννιάτικο και φωτεινό σκηνικό με λαμπιόνια, εντυπωσιακά στολίδια και σπιτάκια που θα προσφέρουν στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, ζεστό κρασί, λιχουδιές και εδέσματα σε όλους τους παρευρισκόμενους. Ένα παγοδρόμιο μεγάλων διαστάσεων, ετοιμάζεται να υποδεχτεί στις πίστες του μικρούς και μεγάλους παρέχοντάς τους μαγικές κούρσες κάτω από το φωτεινό ουρανό υπό τους ήχους εορταστικής μουσικής.

Το καθιερωμένο πλέον “Christmas Wonder” του Δήμου Παραλιμνίου είναι έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του για το κοινό και να υποδεχθεί για άλλη μια χρονιά μικρούς και μεγάλους.

Η επίσημη έναρξη θα γίνει με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου διάκοσμου απόψε, 29 Νοεμβρίου, στις 7:30 μ.μ. (με τις εκδηλώσεις να αρχίζουν από τις 6 μ.μ.).Το μεγαλύτερο τεχνητό χριστουγεννιάτικο δέντρο της Κύπρου, ύψους 18 m, θα φωταγωγηθεί στο Παραλίμνι και αναμένεται άκρως εντυπωσιακό.

Τη φωταγώγηση στο Παραλίμνι θα κηρύξει ο Υπουργός Γεωργίας Κώστας Καδής.

Αποκορύφωμα της βραδιάς η συναυλία με τον εκρηκτικό καλλιτέχνη Γιώργο Τσαλίκη στην Πλατεία Μητροπόλεως.

Ο Δήμος Παραλιμνίου υπόσχεται 40 ημέρες χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας και σας καλεί να γιορτάσετε τα φετινά Χριστούγεννα στο Παραλίμνι!