Μεγάλη Καρναβαλίστικη Παρέλαση στο Παραλίμνι – Όλες οι πληροφορίες

carnival 2017 first float scaled exclusive, ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ, Καρναβάλι Αμμοχώστου, Νέα Αμμοχώστου

Κορυφώνονται σήμερα οι καρναβαλίστικες εκδηλώσεις στο Παραλίμνι με τη μεγάλη Καρναβαλίστικη παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στις 2 το μεσημέρι στους κεντρικούς δρόμους του Παραλιμνίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για το Καρναβάλι Αμμοχώστου ΕΔΩ

Η μεγάλη “Καρναβαλίστικη Παρέλαση θα ξεκινήσει στις από το Β’ Δημοτικό Παραλιμνίου και θα καταλήξει στην Πλατεία Μητροπόλεως στο χώρο όπου έχει τοποθετηθεί μεγάλη τέντα, για να δοθούν αναμνηστικές πλακέτες στα σύνολα.

Φετινή Βασίλισσα του Καρναβαλιού η καρναβαλίστρια Άντρη Σιαηλή από τη Δερύνεια. Θέμα του φετινού άρματος της Βασίλισσας του Καρναβαλιού, “Η Βασίλισσα των Καππάριων Νήσων” με το άρμα να αναλαμβάνει για τη φετινή χρονιά ο Δήμος Δερύνειας.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Παραλιμνίου κατά τη φετινή χρονιά αναμένεται να συμμετάσχουν 30 ομάδες με περισσότερους από 3 χιλιάδες καρναβαλιστές ενώ η προσέλευση του κόσμου αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί:

Οι δρόμοι που θα επηρεαστούν είναι η Λεωφόρος Πρωταρά και οι οδοί Τάσου Μάρκου, Γρίβα Διγενή, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, Αγίου Γεωργίου, Αγίου Δημητρίου, Ακροπόλεως, Αντώνη Παπαδοπούλου, Σαλαμίνος, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Β’, Κωνσταντίνου Κοτζιάπασιη, Δήμητρας και Περσεφόνης.

Diadromi1 exclusive, ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ, Καρναβάλι Αμμοχώστου, Νέα Αμμοχώστου

Οι δρόμοι θα κλείσουν από τη 1 το μεσημέρι, θα ανοίξουν στις 4 το απόγευμα και οι οδηγοί παρακαλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να μην σταθμεύουν πάνω στα πεζοδρόμια, αλλά να επιλέγουν τους διαθέσιμους δημόσιους χώρους στάθμευσης. Όλοι οι δημόσιοι χώροι Στάθμευσης διαθέτουν χώρους στάθμευσης για ΑμεΑ.

Famagusta.News