ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Αφήγηση παιδικού παραμυθιού, μουσική και χορός στο πρόγραμμα της Κυριακής

Συνεχίζονται στο Παραλίμνι οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους - Αφήγηση παιδικού παραμυθιού "Το Λιοντάρι Ξέρει" της Πάμελας Αναστασίου-Παπαϊακώβου, μουσικοχορευτικό πρόγραμμα και Χριστουγεννιάτικη Αγορά

Στιγμιότυπο 2021 12 12 07.55.15 Christmas Wonder, exclusive, Χριστούγεννα

Εμπλουτισμένες και πιο διασκεδαστικές από ποτέ με στόχο να προσελκύσουν μικρούς αλλά και μεγάλους συνεχίζονται οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Παραλιμνίου και στον μεγαλύτερο υπαίθριο στεγασμένο χώρο εκδηλώσεων της Κύπρου στην πλατεία Christmas Wonder δίπλα από το επίσης μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο.

Δείτε το πρόγραμμα:

Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στις 3 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η διαδραστική παρουσίαση του παιδικού παραμυθιού «Το Λιοντάρι Ξέρει» της Πάμελας Αναστασίου-Παπαϊακώβου. Στις 4:15 μ.μ. θα ακολουθήσει χορευτική παράσταση από το Dancando School of Dance. Στις 5 θα ακολουθήσει μουσική παράσταση από το Pianoforte Music School, στις 6 το απόγευμα χορευτική παράσταση από την ιδιωτική σχολή έντεχνου χορού Freedom και στις 6:50 μ.μ. μουσική παράσταση από το Elina’s School of Music. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ολοκληρωθεί στις 7:35 το βράδυ με τη μουσικοχορευτική παράσταση «Παραδοσιακά Χριστούγεννα» με το Πολιτιστικό Εργαστήρι «Παρά τη Λίμνη».

CHRISTMAS2 1 Christmas Wonder, exclusive, Χριστούγεννα

Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου στις 3 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η διαδραστική ανάγνωση των παιδικών παραμυθιών «Δώρο Ζωής» και «Για 1 και 2 και 3 και 1013» της Μαρίας Τσιβίκα από μαθητές και μαθήτριες του Xenion Highschool. Θα ακολουθήσει στις 4:15 η χορευτική παράσταση του Heaven Dance Studio, στις 5 μουσική παράσταση από το Tzourou Music Center, στις 6 μ.μ. χορευτική παράσταση από την Σχολή Χορού «Ρυθμός» ενώ στις 6:50 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ένα πρωτότυπο «Food Contest» από τη Νεολαία Παραλιμνίου.

Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου το πρόγραμμα εκδηλώσεων θα ξεκινήσει στις 2 το μεσημέρι με παρέλαση στους κεντρικούς δρόμους του Παραλιμνίου του άρματος του Αγίου Βασίλη σε συνοδεία με πεζοπόρα χορευτικά σχήματα και τη Συμφωνική Μπάντα «Αρμονία» να προπορεύεται. Στις 3:15 το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με χορευτική παράσταση από το Maria Thalassinou Dance Studio και στις 4, μουσική παράσταση από το Voice and Performance Studio της Ιφιγένειας Χριστοδούλου. Στις 5:50 θα ακολουθήσει μουσική παράσταση από το Μουσικό Ωδείο Music Steps της Γεωργίας Μαϊφόσιη και Παναγιώτη Κουμάση σε συνεργασία με τη Σχολή Φωνητικής της Μαριάννας Χατζηχρίστου. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με «Χριστουγεννιάτικη Συναυλία» από τις χορωδίες: Βυζαντινή Χορωδία Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας-Αμμοχώστου, Νεανική Χορωδία “Αοιδών Φωνές” Δήμου Παραλιμνίου, Παιδική Ρουμάνικη Χορωδία “Veritas”, Χορωδία “Μελιζόνα” Δήμου Παραλιμνίου, ΜΟυσικό Σχήμα Πολιτιστικού Σωματείου “Ρωμηοσύνη”.

Τέλος, την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου η Νεολαία Παραλιμνίου θα διοργανώσει μία μεγάλη συναυλία – αποχαιρετιστήριο γλέντι για το 2021.

SECRET SANTA ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΔΩΡΟ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Ο Άγιος Βασίλης δεν θα αφήσει ούτε φέτος κανένα παιδί χωρίς δώρο. Στην πλατεία Christmas Wonder, θα υπάρχει καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών το σπιτάκι των ευχών του Άγιου Βασίλη όπου κάθε παιδί μπορεί να περάσει για να γράψει το γράμμα στον Άγιο Βασίλη και… μια ευχή θα πραγματοποιηθεί. Επίσης θα υπάρχει ένα μεγάλο κουτί στο οποίο μπορεί κανείς να παίρνει δώρα καινούργια ή ελαφρώς μεταχειρισμένα τα οποία θα δοθούν σε παιδιά. Για να μην αφήσουμε κανένα παιδί χωρίς δώρο τα Χριστούγεννα.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις του Δήμου Παραλιμνίου είναι δωρεάν με επίδειξη Safe Pass ενώ θα τηρούνται με αυστηρότητα όλα τα μέτρα που προνοούν τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας για αναχαίτιση του κορωνοϊού.