ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Χειροπέδες σε 30χρονο για κατοχή ναρκωτικών

Στην κατοχή του εντοπίστηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης - Οδηγείται σήμερα ενώπιον δικαστηρίου - Τί αναφέρει η Αστυνομία

Στιγμιότυπο 2021 01 24 09.04.18 exclusive, Αστυνομία

Χειροπέδες σε άνδρα ηλικίας 30 χρόνων πέρασε η Αστυνομία στο Παραλίμνι μετά από τον εντοπισμό ποσότητας ναρκωτικών στην οικία του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Αστυνομία, “στις 7:30 το βράδυ της Τετάρτης, μέλη της ΥΚΑΝ Αμμοχώστου προέβησαν σε έρευνα διαμερίσματος στο οποίο διαμένει άνδρας ηλικίας 30 χρόνων από το Παραλίμνι στην κατοχή του οποίου είχαν εντοπιστεί 7 συσκευασίες με άσπρη σκόνη, που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη, συνολικού βάρους 3,5 γραμμαρίων, και κάνναβη βάρους 2γραμμαρίων.

Στην έρευνα που ακολούθησε στο διαμέρισμά του εντοπίστηκε πλαστική συσκευασία που περιείχε συνολικά 17 γραμμάρια κάνναβης, ένα μισοκαπνισμένο χειροποίητο τσιγάρο με ποσότητα κάνναβης και ένας πλαστικός μύλος αλέσεως με ποσότητα κάνναβης.

Ο 30χρόνος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι για έκδοση διατάγματος κράτησης.

Η ΥΚΑΝ Αμμοχώστου διερευνά.”