Πλήρης μεταφορά της Επαρχιακής Διοίκησης Αμμοχώστου μέχρι τον Ιούνιο – Σε εξεύρεση κτιρίου

IMG 5705 1 scaled exclusive, Επαρχιακή Διοίκηση Αμμοχώστου

Σε προκήρυξη για υποβολή ενδιαφέροντος για ενοικίαση κτιρίου στην επαρχία Αμμοχώστου με σκοπό την πλήρη μεταφορά της Επαρχιακής Διοίκησης Αμμοχώστου έχει προχωρήσει το Υπουργείο Εσωτερικών.

Σύμφωνα με την πρόσκληση υποβολή ενδιαφέροντος, το κτίριο πρέπει να πληροί τα πιο κάτω:

  • Να βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Παραλιμνίου,
  • Να έχει εμβαδό 1528 τετραγωνικά μέτρα με απόκλιση±3%,
  • Το κτίριο να είναι έτοιμο για παράδοση το αργότερο μέχρι το τέλος του Ιουνίου 2018,
  • Η περίοδος να μην υπερβαίνει τα 3 έτη με δικαίωμα παράτασης από μέρους του Ενοικιαστή για άλλα 2 έτη χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο, αν τα δύο συμβαλλόμενα Μέρη συμφωνούν, της διαπραγμάτευσης για μακροχρόνια ενοικίαση, ενοικιαγορά ή αγορά,
  • Προθεσμάι υποβολής αιτήσεων η 19η Ιανουαρίου 2018

Δείτε αναλυτικά τους όρους και τις προδιαγραφές:

  1. Η Επαρχιακή Διοίκηση Αμμοχώστου του Υπουργείου Εσωτερικών ζητά την υποβολή δήλωσης ενδιαφέροντος από άτομα ή Εταιρείες που διαθέτουν προς ενοικίαση κτίριο στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Παραλιμνίου, συνολικού εμβαδού 1528 τ.μ. περίπου με απόκλιση ±3%, για τη στέγαση της Επαρχιακής Διοίκησης Αμμοχώστου, με εύκολη πρόσβαση από τους πολίτες των δήμων και κοινοτήτων της Επαρχίας Αμμοχώστου, για περίοδο που δεν υπερβαίνει τα 5 έτη με δικαίωμα παράτασης από μέρους του Ενοικιαστή για άλλα 2 έτη χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο, αν τα δύο συμβαλλόμενα Μέρη συμφωνούν, της διαπραγμάτευσης για μακροχρόνια ενοικίαση, ενοικιαγορά ή αγορά. Το κτίριο πρέπει να είναι έτοιμο για παράδοση το αργότερο μέχρι το τέλος Ιουνίου του 2018.
  2. Ο Ιδιοκτήτης του κτιρίου πρέπει να έχει εξασφαλισμένες όλες τις κατά Νόμο απαιτούμενες άδειες και πιστοποιητικά και να έχει εμβαδόν γραφειακών και άλλων χώρων 1178 τ.μ. (συμπεριλαμβανομένων των διαδρόμων διακίνησης και υπηρεσιών), και εμβαδόν αποθηκών 350 τ.μ. Οι απαιτούμενες άδειες πρέπει να έχουν εξασφαλισθεί πριν την παράδοση του κτιρίου ή σε καθορισμένη χρονική περίοδο που ακολουθεί την ημερομηνία παράδοσης του κτιρίου, η οποία θα συμφωνηθεί. Σε περίπτωση κωλύματος εξασφάλισης των αναγκαίων αδειών ο μισθωτής έχει το δικαίωμα άμεσης διακοπής/τερματισμού της σύμβασης.
  3. Σημειώνεται ότι το κτίριο που θα προεπιλεγεί, θα επιθεωρηθεί από όλες τις αρμόδιες Κυβερνητικές Υπηρεσίες και οι τροποποιήσεις του κτιρίου που θα υποδειχθούν να υλοποιηθούν, ούτως ώστε το κτίριο να διαμορφωθεί κατάλληλα με βάση τις ανάγκες της Επαρχιακής Διοίκησης Αμμοχώστου, και το συνεπαγόμενο κόστος θα επιβαρύνει αποκλειστικά τον Ιδιοκτήτη. Οι υπό αναφορά εργασίες πρέπει να ολοκληρωθούν εντός χρονοδιαγράμματος που θα συμφωνηθεί. Επιπρόσθετα ο Ιδιοκτήτης θα επωμίζεται όλα τα έξοδα συντήρησης του κτιρίου καθόλη τη διάρκεια ενοικίασης του κτιρίου.
  4. Το σύνολο των εργαζομένων που θα στεγαστούν στο υπό αναφορά κτίριο ανέρχεται στους 55 περίπου. Το κτίριο πρέπει να παρέχει δυνατότητα πρόσβασης σε άτομα με αναπηρία, να διαθέτει ανελκυστήρα (με προδιαγραφές για ΑμεΑ), κλιματισμό/θέρμανση και δομημένη καλωδίωση (structured cabling) για σκοπούς λειτουργίας δικτύων επικοινωνίας ηλεκτρονικών υπολογιστών, να υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης τέτοιας καλωδίωσης σε όλους τους εργασιακούς χώρους, σύστημα πυρασφάλειας και πυρανίχνευσης όπως και σύστημα συναγερμού, κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης και ελέγχου πρόσβασης, δηλαδή όλες τις αναγκαίες ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις. (Το κάθε Υπουργείο /Τμήμα /Υπηρεσία μπορεί να επιλέξει τις απαιτήσεις /προδιαγραφές σύμφωνα με τις ανάγκες του).
  5. Το κτίριο να διαθέτει τον αριθμό χώρων στάθμευσης ως αναγράφεται στην Πολεοδομική Άδεια. Αν απαιτείται παραχωρούνται προς χρήση οι ανάλογοι χώροι στάθμευσης στο κτίριο σύμφωνα με το εμβαδό του υπό ενοικίαση χώρου σε συνάρτηση με τον αριθμό των εργαζομένων. Επιπλέον, λοιποί χώροι στάθμευσης που θα καθορίζονται εκ των προτέρων από την ενδιαφερόμενη Υπηρεσία και το Τμήμα Δημοσίων Έργων, παραχωρούνται νοουμένου ότι οι επιπλέον χώροι στάθμευσης είναι παρακείμενοι του κτιρίου.

Οι απαιτούμενοι χώροι στάθμευσης είναι οι ακόλουθοι:

(α)  55  χώροι στάθμευσης προσωπικού
(β)  20 χώροι στάθμευσης επισκεπτών
(γ)  2 χώροι στάθμευσης για ΑμεΑ

  1. Με τη δήλωση ενδιαφέροντος πρέπει να υποβληθούν τα ακόλουθα αντίγραφα:
  1. Τίτλος Ιδιοκτησίας,
  2. Τελική Έγκριση ή Άδεια Οικοδομής,
  3. Αρχιτεκτονικά Σχέδια κατόψεων /όψεων και τομών του κτιρίου,
  4. Πιστοποιητικό Ελέγχου Στατικής Επάρκειας Κτιρίου, αν ανεγέρθηκε πριν το 1987,
  5. Κατάλογος Εμβαδών και Σχέδιο Εμβαδομέτρησης τόσο των ωφέλιμων χώρων ανά όροφο, όσο και των εμβαδών των αποθηκών τα οποία να συνάδουν με την υφιστάμενη κατάσταση,
  6. Τοπογραφικό Σχέδιο στο οποίο να υποδεικνύεται η θέση του κτιρίου,
  7. Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης, και
  8. Ενυπόγραφη Δέσμευση /Δήλωση από συνιδιοκτήτες, αν το κτίριο έχει πέραν του ενός ιδιοκτήτη για το πραγματικό ενδιαφέρον ενοικίασης του κτιρίου.

 

  1. Στη δήλωση πρέπει να αναφερθεί το προτεινόμενο μηνιαίο ενοίκιο ανά τετραγωνικό μέτρο (€/τ.μ./μήνα) για γραφειακούς και αποθηκευτικούς χώρους.
  2. Η δήλωση ενδιαφέροντος πρέπει να απευθύνεται στον Έπαρχο Αμμοχώστου στην Οδό Ηνωμένων Εθνών 22, Τ Τ 6042, Λάρνακα και να κατατεθεί στο κιβώτιο προσφορών της Επαρχιακής Διοίκησης Αμμοχώστου το αργότερο μέχρι τις 12:00 μ., ημέρα Παρασκευή, 19/01/2018. Για πληροφορίες και διευκρινήσεις παρακαλώ καλέστε/πληκτρολογήστε το τηλέφωνο με αριθμό 23200900.

Famagusta.News