ΠΡΩΤΑΡΑΣ: «Eπιχειρηματίες θαλάσσιων σπορ λούστηκαν με βενζίνη για να αυτοπυρποληθούν»

Τί δηλώνει ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Θαλάσσιων Αθλημάτων, Δημήτρης Χατζηδημητρίου

Protaras exclusive, ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ

Στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο μίλησε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Θαλάσσιων Αθλημάτων, Δημήτρης Χατζηδημητρίου όσο αφορά την λειτουργεία των θαλάσσιων αθλημάτων στις παραλίες του Πρωταρά.

Ο κ. Χατζηδημητρίου ανέφερε ότι, η προσπάθεια του Δημάρχου είναι να διαλυθεί ο Σύνδεσμος  γιατί όπως λέει έχουν κάνει καρτέλ. Και αυτό επειδή θεωρεί ότι ο σύνδεσμος ελέγχει ποιος, που και πως θα κάνει προσφορά. «Αυτό είναι ψέμα, παραπλάνηση. Το ότι έχουμε αποστείλει επιστολές και μπορούν οποιαδήποτε στιγμή κυκλοφορήσουν και να δουν το φως της δημοσιότητας».

Πρόσθεσε επίσης ότι έχουν αποσταλεί επιστολές και ζήτησαν πεντάλεπτη συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών χωρίς να δεχτούν οποιαδήποτε απάντηση. «Χρειαζόμαστε μόνο 5 λεπτά για να καταθέσουμε τα σημεία της νομοθεσίας είναι αρκετά για να πειστούν, το ίδιο και η κεντρική επιτροπή παραλιών»

Κληθείς να σχολιάσει την δήλωση που είχε κάνει περί πυρπόλησης, ο κ. Χατζηδημητρίου ανέφερε ότι οι επιχειρηματίες έχουν λουστεί με βενζίνη και ήταν έτοιμοι να αυτοπυρποληθούν γιατί τους έφτασαν στα άκρα.

«Κατηγορώ τον εαυτό μου γιατί εδώ και 27 χρόνια που είμαι πρόεδρος του συνδέσμου δεν κατάφερα να μεταφέρω στην πολιτεία την ισονομία και την ίση μεταχείριση» κατέληξε.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι το 1999 σημειώθηκε στη Λεμεσό ένα περιστατικό όπου ένα ζευγάρι ιδιοκτήτες θαλασσίων σπορ, περιέλουσαν τα θαλάσσια είδη που ενοικίαζαν στην παραλία της πόλης, και απειλούσαν να αυτoπυρπoληθούν με αφορμή τα τότε μέτρα της Κυβέρνησης

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: sigmalive.com