ΠΡΩΤΑΡΑΣ: “Τσουχτερό” το πρόστιμο για τον Βρετανό που προκαλούσε σε μονομαχία αστυνομικούς

Τουρίστας μέθυσε και προκαλούσε σε μονομαχία αστυνομικούς – Στην κατοχή του ναρκωτικά

Main Image x2 34 exclusive, Αστυνομία, Πρωταράς

2140 ευρώ είναι η ποινή για τον Βρετανό τουρίστα ο οποίος προκαλούσε ανησυχία, εξύβριζε άλλα πρόσωπα που παρευρίσκονταν στο μέρος, είχε επιθετικές τάσεις και προκάλεσε ζημιά στην είσοδο του ξενοδοχείου.

Συγκεκριμένα ποινή προστίμου 1640 ευρώ επιβλήθηκε στον 32χρονο άνδρα, Βρετανικής Καταγωγής ο οποίος μέθυσε και προκαλούσε σε μονομαχία αστυνομικούς. Για το αδίκημα της προμήθειας ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Β επιβλήθηκε ποινή προστίμου 500 ευρώ.

Η σύλληψη και η επιβολή προστίμου αφορά τα αδικήματα της πρόκλησης σε μονομαχία, δημόσιας εξύβρισης, μέθης, ανησυχίας, διασάλευση της ειρήνης, απειλή, κακόβουλη βλάβη και δημόσια εξύβριση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Τουρίστας μέθυσε και προκαλούσε σε μονομαχία αστυνομικούς – Στην κατοχή του ναρκωτικά

Να υπενθυμίσουμε ότι το βράδυ της Παρασκευής 6/5, λήφθηκε πληροφορία στον αστυνομικό σταθμό Παραλιμνιου ότι στην υποδοχή ξενοδοχείου στον Πρωτάρα υπήρχε μεθυσμένος άντρας ο οποίος έφερε τραύμα στο πόδι και αιμορραγούσε και προκαλούσε ανησυχία, εξύβριζε άλλα πρόσωπα που παρευρίσκονταν στο μέρος, είχε επιθετικές τάσεις και προκάλεσε ζημιά στην είσοδο του ξενοδοχείου.

Στο μέρος μετέβηκαν μέλη του αστυνομικού σταθμού Παραλιμνιου και ΟΠΕ Αμμοχωστου όπου εντόπισαν το πιο πάνω πρόσωπο να βρίσκεται στο μπαρ του ξενοδοχείου σε εμφανή κατάσταση μέθης και να συμπεριφέρεται οχλαγωγικά και άτακτα.

Τα μέλη της αστυνομίας κάλεσαν ασθενοφόρο αφού ο 32 χρονος αιμορραγούσε από το πόδι και προσπάθησαν να τον συνετίσουν με αρκετές προτροπές αλλα αυτός συνέχιζε την ιδια συμπεριφορά ενώ στην θέα των αστυνομικών άρχισε να τους βρίζει, να τους απειλεί προκαλώντας τους σε μονομαχία και παίρνοντας θέσης μάχης.

Ο 32 χρονος συνελήφθη με την ανάλογη βία και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομειο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι για περίθαλψη του τραύματος του.

Σε σωματική έρευνα εντοπίστηκε στην κατοχή του μικρή ποσότητα ρητίνης κάνναβης και επανασυνελήφθη για την κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Β.

FamagustaNews