Σίγουρα θα ένιωσε περηφάνια ο μικρός Ιάκωβος – Για την οικογένεια, τους φίλους και συμπολίτες του

Με τεράστια επιτυχία στέφθηκε η σημερινή εκδήλωση «Κολυμπώ με τον Ιάκωβο» - Τιμήθηκε η μνήμη του με έργα αγάπης!

Σχέδιο χωρίς τίτλο 2021 04 25T181830.607 exclusive, Ιάκωβος Τρίαρος, ΚΟΛΥΜΠΩ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΚΩΒΟ

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η σημερινή εκδήλωση «Κολυμπώ με τον Ιάκωβο», με πάνω από 200 συμμετοχές και με την λάμψη που αξίζει στον μικρό άγγελο.

Οι πολίτες της Επαρχίας Αμμοχώστου έδειξαν ακόμα μια φορά το μέταλλο που είναι φτιαγμένοι, την ανθρωπιά που τους διακατέχει και έσπευσαν από την πρώτη στιγμή να στηρίξουν την μεγάλη προσπάθεια, αφενός για να τιμήσουν την μνήμη του Μικρού Ιάκωβου, και αφετέρου στο να συμβάλουν οικονομικά στην προσπάθεια του ΚΕΠΑ «ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ» για ανέγερση του Κέντρου ανακουφιστικής φροντίδας, σε μία εκδήλωση που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Κωνσταντίας.

Το Famagusta.Νews θεώρησε χρέος του να συμβάλει σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια – όπως και σε όλες τις προσπάθειες που γίνονται για ένα ιερό σκοπό- με το δυνατό του “όπλο”, το οποίο είναι η άμεση επαφή με τους αναγνώστες του.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε και ‘μεις με τη σειρά μας όλους τους συμπολίτες μας για το ενδιαφέρον που έδειξαν για την εν λόγω εκδήλωση.

Ο μικρός Ιάκωβος σίγουρα σήμερα ήταν περήφανος. Για την μητέρα του, τον πατέρα του, τα αδέλφια του, τον θείο του Λοΐζο, τα ξαδέρφια του, τους φίλους του, αλλά και για όλους τους πολίτες της Επαρχίας μας που θέλησαν να βοηθήσουν σε αυτό τον Ιερό σκοπό.

Ένα δωμάτιο του ΚΕΠΑ θα φέρει το όνομα του, γεγονός που θα συμβάλει στο να μείνει η μνήμη του άσβεστη.

Αιωνία σου η μνήμη Ιάκωβε.

Συντακτική ομάδα Famagusta.News