Πιττάτζιης για διορισμό Υπουργού Δικαιοσύνης: “Και εις κατώτερα”

"Όταν όμως ΚΑΝΕΝΑΣ δεν διορίζεται, σημαίνει απλούστατα ότι η κυβέρνηση θεωρεί ότι ΟΛΟΣ ο πληθυσμός της Επαρχίας είναι ηλίθιοι, άχρηστοι, αγράμματοι, ανίκανοι."

Στιγμιότυπο 2019 05 29 18.41.49 exclusive, Αντρέας Πιττάτζιης

Λάβρος κατά των χειρισμών της Κυβέρνησης για το θέμα του διορισμού του νέου Υπουργού Δικαιοσύνης εμφανίστηκε σήμερα μέσω του λογαριασμού του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο νομικός Αντρέας Πιττάτζιης.

Αφορμή η διαδοχή του τέως Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Ιωνά Νικολάου ο οποίος παραιτήθηκε για λόγους κοινωνικής ευθιξίας από τον Αμμοχωστιανό μεν, κάτοικο Λεμεσού δε, νομικό Γεώργιο Μακρίδη.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά μέσω της ανάρτησής του ο Ανδρέας Πιττάτζις, ο οποίος ξαπέλυσε βέλη και κατά του Κυβερνώνοτς κόμματος, “Όταν ΚΑΝΕΝΑΣ δεν διορίζεται, σημαίνει απλούστατα ότι η κυβέρνηση θεωρεί ότι ΟΛΟΣ ο πληθυσμός της Επαρχίας είναι ηλίθιοι, άχρηστοι, αγράμματοι, ανίκανοι.”

Αυτούσια η ανάρτηση Ανδρέα Πιττάτζιη:

“Διορίζεται νέος Υπουργός Δικαιοσύνης. Ούτε αυτός, όπως φυσικά και όλοι οι υπόλοιποι, δεν προέρχεται από την Ελεύθερη Αμμόχωστο. Φαίνεται η ραγδαία αύξηση των ποσοστών του ΕΛΑΜ δεν προβλημάτισε ούτε τη Πινδάρου ούτε το προεδρικό.

Το ερώτημα παραμένει: Δεν εισηγούμαστε ότι οι υφιστάμενοι διορισμένοι είναι ακατάλληλοι. Διερωτόμαστε μόνο, δεν υπάρχουν άξιοι και αξιόλογοι άνθρωποι από αυτή την Επαρχία, ικανοί να αναλάβουν ένα Υπουργείο; Μια σημαντική θέση στην εκτελεστική εξουσία; Ο καβγάς δεν είναι επαρχιακός. Δεν είναι ένας σου ένας μου ανα Επαρχία. Όταν όμως ΚΑΝΕΝΑΣ δεν διορίζεται, σημαίνει απλούστατα ότι η κυβέρνηση θεωρεί ότι ΟΛΟΣ ο πληθυσμός της Επαρχίας είναι ηλίθιοι, άχρηστοι, αγράμματοι, ανίκανοι.

Διερωτώμαι πόσοι κομματικοί του ΔΗΣΥ που προέρχονται από την Αμμόχωστο, θα εξακολουθήσουν να συμμετέχουν ή και να ανέχονται σε αυτή την προσβολή του τόπου τους. Γιατί αυτοί οι ηλίθιοι, άχρηστοι, αγράμματοι, ανίκανοι, συνιστούν τους επαγγελματίες που κουμαντάρουν την ναυαρχίδα του τουρισμού σας. Είναι οι άνθρωποι στους οποίους στρέφεστε για κομματικές εισφορές, δωρεές και εκδούλευση. Είναι οι άνθρωποι που παρά την τόση προσβολή, εξακολουθούν να γεμίζουν τα κέντρα εκδηλώσεων όταν έρχεστε προς αλίευση ψήφων.

Δεν έφτασε να στεγνώσει το μελάνι της πρωτιάς του ΔΗΣΥ στην Αμμόχωστο, την πρόσβαλαν πάλι. Και εις κατώτερα.”

Στιγμιότυπο 2019 05 29 18.40.43 exclusive, Αντρέας Πιττάτζιης

Famagusta.News