ΣΩΤΗΡΑ: Βιωματικό εργαστήρι ανάπτυξης δεξιοτήτων επικοινωνίας

Δες τι μπορεί να σου προσφέρει και πώς να δηλώσεις συμμετοχή

Screenshot 1 11 βιωματικό εργαστήρι, Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου

O Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου διοργανώνει βιωματικό εργαστήρι ανάπτυξης δεξιοτήτων επικοινωνίας.

Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί  την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου από τις 18:00 μέχρι τις 20:00 στο Πολύκεντρο Νεολαίας Αμμοχώστου. (Κέντρο Κοινωνικών παροχών Δήμου Σωτήρας).

Τι μπορεί να σου προσφέρει το εργαστήρι;

Η αποτελεσματική επικοινωνία είναι μια εξαιρετικά σημαντική δεξιότητα που επιτρέπει την ανταλλαγή σκέψεων, συναισθημάτων και ιδεών και οδηγεί σε αμοιβαία κατανόηση.

Οι άνθρωποι τείνουμε να θεωρούμε τη διαδικασία της επικοινωνίας ως δεδομένη. Δηλαδή, θεωρούμε ότι η επικοινωνία μεταξύ δύο ή περισσότερων ανθρώπων δεν είναι κάτι δύσκολο. Απλά συμβαίνει. Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Η επικοινωνία είναι εντυπωσιακά περίπλοκη, για αυτό και συχνά μπορεί να βρεθούμε σε καταστάσεις όπου η έλλειψη επικοινωνίας να μας δημιουργήσει παρεξηγήσεις και προβλήματα με φίλους, συγγενείς, συναδέλφους.

Τα νέα μας εργαστήρια με τίτλο, #CommuniLAB – Επικοινώνησε Αποτελεσματικά στην Προσωπική και Επαγγελματική Ζωή, που πραγματοποιούνται στα Πολύκεντρα Νεολαίας σε όλες τις πόλεις, θα σου δώσουν τις τεχνικές που χρειάζεσαι για να ενισχύσεις τις δεξιότητες επικοινωνίας σου σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Έλα στο εργαστήρι για να μάθεις:

Τρόπους βελτίωσης των δεξιοτήτων επικοινωνίας που σε βοηθούν να εξοικονομείς χρόνο.
Τις βασικές δεξιότητες του αποτελεσματικού ακροατή/ομιλητή.
Τη γλώσσα σώματος που απαιτείται στο πλαίσιο της αποτελεσματικής επικοινωνίας.
Πώς κάθε επικοινωνία σου (γραπτή ή προφορική) διασφαλίζει ότι ο δέκτης του μηνύματος θα καταβάλλει την ελάχιστη δυνατή προσπάθεια προκειμένου να κατανοήσει το θέμα και τις απαιτούμενες ενέργειες.
Τα εργαστήρια πραγματοποιούνται στα Πολύκεντρα του Οργανισμού Νεολαίας στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Δεξιοτήτων και της πρωτοβουλίας “YouthSkillization”.

Δήλωσε συμμετοχή ΕΔΩ

H συμμετοχή στα εργαστήρια είναι δωρεάν

image001 βιωματικό εργαστήρι, Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου