Δημοτική Βιβλιοθήκη Σωτήρας: Επιστρέφει με το βιβλίο «ΟΥΡΑΝΟΣΥΣΣΩΡΕΥΤΗΣ»

H Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Σωτήρας επιστρέφει ξανά

1 21 exclusive

H Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Σωτήρας επιστρέφει ξανά!
Για 2η συνεχόμενη χρονιά και με μεγάλη επιτυχία η Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Σωτήρας ξεκινάει για μια ακόμη δημιουργική περίοδο. Είμαστε έτοιμοι για το επόμενο της φανταστικό ταξίδι για να χαρίσει ατελείωτες στιγμές χαράς και διασκέδασης τα πρωινά της Κυριακής στα παιδιά.
Μέσα από δημιουργικές δράσεις και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, τα παιδιά θα εξοικειωθούν με τη Βιβλιοθήκη και θα έρθουν σε επαφή με το βιβλίο. Στόχος είναι να καλλιεργηθεί η φιλαναγνωσία, η εφευρετικότητα, η δημιουργική φαντασία, το χιούμορ και η χαρά της μάθησης.
Εκλεκτοί καλεσμένοι, παραστατικές αφηγήσεις παραμυθιών, ανάγνωση και διαδραστικές παρουσίαση παιδικών βιβλίων από τους συγγραφείς τους, δημιουργικά εργαστήρια και άλλα πολλά περιμένουν να εκπλήξουν τους μικρούς μας φίλους.
👉 Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023, στις 11 το πρωί θα κάνουμε αρχή με το βιβλίο
«ΟΥΡΑΝΟΣΥΣΣΩΡΕΥΤΗΣ», της εκπαιδευτικού και συγγραφέας Βάσως Παναγή. Μια ιστορία φανταστική… σχεδόν πραγματική… για ένα κορίτσι, ένα δέντρο και μια μηχανή, που στοιχεία μαγικά ανακατεύει και φτιάχνει ουρανό! Είναι όμως αυτό αρκετό; Ένα παραμύθι για τη γιατρειά, τη δύναμη της θέλησης, τα όνειρα και την αγάπη.
Δήμος Σωτήρας – Sotira Municipality