ΣΩΤΗΡΑ: Μίλησε η αγάπη – Εθελοντές δημιούργησαν υποδομές για ειδική μονάδα στο Δημόσιο & Κοινοτικό Νηπιαγωγείο

Χάρη στη στήριξη εθελοντών και δωρεών δημιουργήθηκαν υποδομές για ειδική μονάδα στο Δημόσιο & Κοινοτικό Νηπιαγωγείο Σωτήρας

147492263 108601711233859 6900944242686623346 n exclusive, RUN FOR AUTISM FAMAGUSTA

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση το Δημόσιο και Κοινοτικό Νηπιαγωγείο Σωτήρας ανακοίνωσε την ολοκλήρωση αναπηρικής τουαλέτας της ειδικής μονάδας του σχολείου μας που δημιουργήθηκε σχεδόν εξ ολοκλήρου από τη συνεισφορά εθελοντών και δωρεών.

Συγκεκριμένα, έγινε προέκταση της ειδικής μονάδας ώστε να τοποθετηθεί αναπηρική τουαλέτα για τις ανάγκες των παιδιών που φοιτούν σε αυτή. Το έργο ολοκληρώθηκε μετά από εισφορές που ωλήφθηκαν από επιχειρήσεις, σωματεία και πρόσωπα της Επαρχίας Αμμοχώστου. Ως εκ τούτου, στην ανακοίνωσή του το Νηπιαγωγείο ευχαριστεί την ΑΕΚ Σωτήρας, το Ξενοδοχείο AENEAS, το διαγνωστικό κέντρο ELVETIKO, τους Μύλους Χατζηγιώρκη, τις εταιρείες INTERHOME BATH-FLOOR, DIMCO, Bagno Designs, ΤΕΧΝΑΛΟΥΜΙΝ και Tziovanis Constantinou Hygiene Services Ltd, τους υδραυλικούς Σάββα Σπ. Ζάρτηλα και Κυριάκο Φούρη, τον Πιερή Ζάρτηλα για την ηλεκτρική εγκατάσταση και τον μεταφορέα Ανδρέα Άρτεμο (“Αγόρι”), όπως και την εταιρεία Μ. L Markou Metal Constructions. Τέλος, ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράστηκαν και στο Run For Autism Famagusta Team για την στήριξη και βοήθεια καθόλη την διάρκεια της εκτέλεσης του έργου.

Famagusta.News