Συνάντηση ΑΚΕΛ με ΕΒΕΑ – ΤΕΒΕΑ: Συζήτησαν την απουσία τοπικού σχεδίου Παραλιμνίου – Αγίας Νάπας- Δερύνειας

Τέθηκε το ζήτημα της ανάγκης ανάπτυξης της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου

428614171 789692816538628 8684504954375277450 n exclusive, ΑΚΕΛ, ΤΕΒΕΑ

Πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση αντιπροσωπείας του ΑΚΕΛ, με επικεφαλής τον Γ.Γ. του Κόμματος, Στέφανο Στεφάνου με αντιπροσωπεία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αμμοχώστου (ΕΒΕΑ) – Τουριστικής Εμπορικής Βιομηχανικής Εταιρείας Αμμοχώστου ΤΕΒΕΑ.

Σε ανακοίνωση του το ΑΚΕΛ ανεφέρει οτι στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν το Επιμελητήριο και την τουριστική βιομηχανία και κυρίως η απουσία τοπικού σχεδίου Παραλιμνίου- Αγίας Νάπας- Δερύνειας, το ζήτημα της εποχικότητας και ευρύτερα θέματα αναπτυξιακής πολιτικής.

Από την πλευρά του ΕΒΕΑ-ΤΕΒΕΑ τέθηκε επίσης το ζήτημα της ανάγκης ανάπτυξης της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου και το ζήτημα της σοβαρής υποστελέχωσης των κρατικών υπηρεσιών που λειτουργούν στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου αλλά και τα προβλήματα που προκύπτουν σε σχέση τον κανονισμό της πράσινης γραμμής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το ΑΚΕΛ παρουσίασε τις θέσεις και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει για όλα τα ζητήματα που αφορούν την ανάπτυξη της περιοχής. Κοινή έγνοια και διαπίστωση παραμένει το γεγονός ότι η πόλη της Αμμοχώστου, παραμένει υπό κατοχή και αποτελεί πέραν των άλλων ένα εμπόδιο στην ανάπτυξη της περιοχής Αμμοχώστου.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν από μέρους του ΑΚΕΛ ο Επαρχιακός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Αμμοχώστου, Χρύσανθος Ζαννέττος και οι βουλευτές του ΑΚΕΛ Αμμοχώστου Γιαννάκης Γαβριήλ και Γιώργος Κουκουμάς.