Συνολικά 132 αστυνομικοί εργάζονται στην επ. Αμμοχώστου για τις Ευρωεκλογές

imagew 1 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019, Νέα Αμμοχώστου

Συνολικά 132 αστυνομικοί θα εργαστούν στην περιοχή της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου σήμερα Κυριακή, ημέρα διεξαγωγής των Ευρωεκλογών.

Δείτε ζωντανά την εκλογική αναμέτρηση λεπτό προς λεπτό πατώντας εδώ:
LIVE: Οι Ευρωεκλογές λεπτό προς λεπτό από το Famagusta.News

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Ανδρέας Κωνσταντίνου “σήμερα συνολικά θα εργαστούν στην επαρχία Αμμοχώστου, 132 μέλη της Αστυνομίας περιλαμβανομένων μελών από άλλη Υπηρεσία τα οποία θα ενισχύσουν την ΑΔΕ Αμμοχώστου”.

Πρόσθεσε πως “έχουν ανακληθεί όλες οι άδειες που έχουν δοθεί σε μέλη της Αστυνομίας, τα οποία θα εργαστούν σήμερα, ενώ θα λειτουργήσει στην ΑΔΕ Αμμοχώστου Κέντρο Χειρισμού Κρίσεων με υπεύθυνο αξιωματικό της Δύναμης”.

Ανέφερε ακόμα ότι “η Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου έλαβε αυξημένα μέτρα ασφαλείας τόσο στο οδόφραγμα της Δερύνειας απ’ όπου αναμένεται να περάσουν οι Τ/κ ψηφοφόροι όσο και στα εκλογικά κέντρα όπου θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Ακόμα σε κοντινή απόσταση από τα κέντρα όπου θα ψηφίσουν οι Τ/κ, υπάρχουν αντιοχλαγωγικές ομάδες οι οποίες θα κινηθούν σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο”.

Σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντίνου, “η ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου έχει χωριστεί σε 2 τομείς, με τον πρώτο τομέα να περιλαμβάνει το Παραλίμνι, την Αγία Νάπα, τη Δερύνεια, τη Σωτήρα, το Φρέναρος και την Αχερίτου. Ο δεύτερος τομέας περιλαμβάνει τη Ξυλοφάγου, το Αυγόρου, το Λιοπετρι, τη Ξυλοτυμπου, την Ορμήδεια και τον Συνοικισμό της ΑΗΚ”.

Ανέφερε επίσης ότι “κάθε τομέας έχει την δική του εφεδρική ομάδα ενώ έχει συγκροτηθεί αντιοχλαγωγική ομάδα για ολόκληρη την επαρχία Αμμοχώστου”.