To Internapa College ανάμεσα στα πρώτα Πανεπιστήμια της Κύπρου για το 2022 – Το μοναδικό στην επ. Αμμοχώστου

Ανανεωμένο με αναβαθμισμένα και αναγνωρισμένα προγράμματα σπουδών, το πρώτο κολλέγιο της επαρχίας Αμμοχώστου - Σπούδασε στο Internapa College με κρατική επιχορήγηση

photojh Advertorial, Barology, exclusive, Internapa College, Προτάσεις, σπουδές

Ανάμεσα στις καλύτερες μονάδες τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και μάλιστα με διεθνή πιστοποίηση, βρίσκεται το Internapa College μετά από την ανακοίνωση της κατάταξης των 18 καλύτερων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της Κύπρου από τον παγκόσμιο οργανισμό αξιολόγησης AD Scientific Index για το 2022.

Συγκεκριμένα το Internapa College συγκαταλέγεται στη λίστα ως ένα από τα 17 καλύτερα πανεπιστημιακά ιδρύματα της Κύπρου και αποτελεί το μοναδικό στην επαρχία Αμμοχώστου και δεύτερο για την περιφέρεια Λάρνακας – Αμμοχώστου.

Αναλυτικά η κατάταξη:

    1. University of Cyprus (World Ranking: 520)
    2. University of Technology (World Ranking: 1452)
    3. Open University of Cyprus (World Ranking: 1652)
    4. Cyprus Institute (World Ranking: 1675)
    5. University of Nicosia (World Ranking: 2252)
    6. European University of Cyprus (World Ranking: 2443)
    7. Cyprus Institute of Neurology & Genetics Cyprus School of Molecular Medicine (World Ranking: 3457)
    8. Postgraduate Research Institute of Science, Technology, Environment and Medicine (World Ranking: 4580)
    9. Frederick University (World Ranking: 4725)
    10. Neapolis University of Paphos (World Ranking: 5767)
    11. Bank of Cyprus Oncology Center (World Ranking: 8879)
    12. Frederick Institute of Technology (World Ranking: 10231)
    13. Cyprus International Institute of Management (World Ranking: 13294)
    14. Alexander College Cyprus (World Ranking: 15025)
    15. Central Bank of Cyprus (World Ranking: 15234)
    16. Ledra College (World Ranking: 15633)
    17. Internapa College (World Ranking: 15636)
    18. Cyprus Institute of Marketing (World Ranking: 15747)

Η λιστα με τα καλύτερα πανεπιστήμια της Κύπρου για το 2022

Το AD Scientific Index καταρτίζει τη λίστα με τα καλύτερα Πανεπιστήμια στον κόσμο αλλά και σε κάθε περιφέρεια και κάθε χώρα για εκάστοτε χρονιά, χρησιμοποιώντας ένα σύστημα αξιολόγησης το οποίο περιλαμβάνει μόνο αξιόλογους επιστήμονες, βάσει συνολικής βαθμολογίας μέσα από το Google Scholar, ξεχωρίζοντας του ακαδημαϊκούς οι οποίοι κατατάσσονται ανάμεσα στους κορυφαίους 2% παγκόσμια και ανάμεσα στους κορυφαίους 10% των πανεπιστημίων.

Διαβάστε επίσης: ΣΩΤΗΡΑ: Ανακαλύψαμε ένα υπόγειο κρυμμένο μπαρ – Πού βρίσκεται (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)

Αναβαθμισμένοι κλάδοι σπουδών από το Internapa College με κρατική χρηματοδότηση

Το Internapa College προσφέρει τους ακόλουθους κλάδους σπουδών:

3 Advertorial, Barology, exclusive, Internapa College, Προτάσεις, σπουδές

Οι φοιτητές θα αποκτήσουν τις βασικές επαγγελματικές και τεχνικές δεξιότητες στην προετοιμασία και εξυπηρέτηση ποτών, στην παρασκευή κοκτέιλ, στη μοντερνιστική μίξη ποτών, στο flair bartending και στις δεξιότητες barista. Το πρόγραμμα θέτει τη μάθηση, τις επαγγελματικές γνώσεις και την ανάπτυξη δεξιοτήτων ως γερά θεμέλια για τους μαθητές στην οικοδόμηση μιας κουλτούρας εξυπηρέτησης προσανατολισμένη στον πελάτη, στην υιοθέτηση σύγχρονων και βέλτιστων πρακτικών στο χώρο εργασίας και στην ενίσχυση των ικανοτήτων διαπροσωπικής επικοινωνίας. Οι φοιτητές ενθαρρύνονται  να βελτιώσουν την εξέλιξη της σταδιοδρομίας τους ενσωματώνοντας τόσο τη θεωρητική όσο και την εργαστηριακή πρακτική μάθηση μαζί με την εμπειρία πρακτικής τους ώστε να γίνουν εξελιγμένοι και αριστοκρατικοί μπάρμαν. Απευθύνεται σε φοιτητές που θέλουν να ανελιχθούν στον χώρο του μπαρ είτε σαν υπεύθυνοι μπαρ ή και σε ήδη επαγγελματίες που θέλουν να ανελιχθούν και να διευρύνουν τις γνώσεις τους. 

214893027 1724154507770097 653230546670933050 n Advertorial, Barology, exclusive, Internapa College, Προτάσεις, σπουδές

  • Diploma in Hospitality and Tourism Management: 

Ο σκοπός του προγράμματος είναι να παραχωρήσει στους φοιτητές μια σειρά από γνωστικές, τεχνικές και μεταβιβάσιμες ικανότητες, ακολουθώντας τις τάσεις της βιομηχανίας και τις ανάγκες της αγοράς. Το πρόγραμμα αναπτύσσει επαγγελματικές δεξιότητες, δίνοντας στους φοιτητές ευκαιρίες να αναλάβουν διαφορετικά επαγγέλματα σε ένα μεταβαλλόμενο εργασιακό περιβάλλον. Ένας συνδυασμός θεωρίας στην τάξη, πρακτικής εφαρμογής και βιομηχανικής εκπαίδευσης όπου θα επιτρέψει στους φοιτητές να καλλιεργήσουν μια πελατοκεντρική κουλτούρα εξυπηρέτησης φιλοξενίας και να ενισχύσουν τις δεξιότητες επικοινωνίας. Εξειδίκευση σε μαθήματα όπως: επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών, διαχωρισμός δωματίων, φιλοξενία, επιχειρήσεις και γλώσσες έχουν αναπτυχθεί ώστε να δώσουν στους φοιτητές τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για εποπτικές ευθύνες στις επιχειρήσεις φιλοξενίας. Απευθύνεται σε φοιτητές που θέλουν να εργαστούν σε ξενοδοχεία ή σε ήδη υφιστάμενο επαγγελματικό προσωπικό ξενοδοχείων.

242891845 1784601708392043 5700851416458301015 n 1 Advertorial, Barology, exclusive, Internapa College, Προτάσεις, σπουδές

  • Bachelor in Hospitality and Tourism Management: 

Σκοπός του προγράμματος είναι να παρέχει στους φοιτητές ακαδημαϊκές, επαγγελματικές και διαχειριστικές ικανότητες που απαιτούνται στον ευρύτερο κλάδο της φιλοξενίας και του τουρισμού. Οι φοιτητές θα εισχωρήσουν σε ένα δημιουργικό περιβάλλον μάθησης και επιχειρηματικότητας προκειμένου να αναπτύξουν ισχυρά ηγετικά χαρακτηριστικά και επαγγελματική κουλτούρα προσανατολισμένη στη φιλοξενία. Το πρόγραμμα διεγείρει τις ακαδημαϊκές αρχές μέσω της στοχαστικής μάθησης και της κριτικής σκέψης σε θεωρητικά και επαγγελματικά μαθήματα και υποστηρίζει τους φοιτητές στην εφαρμογή πολυεπιστημονικών προσεγγίσεων στη διαχείριση, την επίλυση προβλημάτων, την αποτελεσματική λήψη αποφάσεων και τις βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές. Μαζί με την πρακτική άσκηση και την εργασιακή εμπειρία, το πρόγραμμα προσφέρει στους φοιτητές μια ευκαιρία για επαγγελματική δικτύωση προκειμένου να προωθήσουν τη μελλοντική τους καριέρα. Οι απόφοιτοι θα αναμένουν να προσληφθούν σε εποπτικές/διευθυντικές θέσεις και να εργαστούν σε διαφορετικούς οργανισμούς στον κλάδο της φιλοξενίας και του τουρισμού. Απευθύνεται σε φοιτητές που θα ήθελαν να διαπρέψουν σε Διευθυντικές Θέσεις Ξενοδοχείων ή και σε ήδη υφιστάμενο προσωπικό ξενοδοχείων που θα ήθελαν περαιτέρω προαγωγές.

269884968 1850895275096019 6013999768999019211 n Advertorial, Barology, exclusive, Internapa College, Προτάσεις, σπουδές

  • Diploma in Culinary Arts: 

Το πρόγραμμα Μαγειρικών Τεχνών, στοχεύει στο να προετοιμάσει τους φοιτητές για μια λαμπρή σταδιοδρομία στον κλάδο των υπηρεσιών εστίασης, σε θέσεις εισόδου σε εστιατόρια ή ξενοδοχεία που θα οδηγήσουν σε εποπτικές / διευθυντικές θέσεις στο εγγύς μέλλον. Ακολουθεί τις τάσεις της βιομηχανίας και τις ανάγκες της αγοράς εφαρμόζοντας σύγχρονες αντιλήψεις για την παραγωγή τροφίμων και τα συστήματα παραγωγής τροφίμων. Το πρόγραμμα προσφέρει έναν συνδυασμό θεωρίας στην τάξη, πρακτικής εφαρμογής και βιομηχανικής εκπαίδευσης, επιτρέποντας με αυτό τον τρόπο, στους φοιτητές να αναπτύξουν τις απαραίτητες δεξιότητες στην παραγωγή και προετοιμασία τροφίμων αλλά και στην καλύτερη διαχείριση. Αναφέρεται σε φοιτητές που θα ήθελαν να ασχοληθούν επαγγελματικά στο χώρο των επισιτικών τεχνών και σε ήδη υφιστάμενο προσωπικό ξενοδοχείων για περαιτέρω ανέλιξη και γνώσεις.

189660729 1690279577824257 4221341551583040144 n Advertorial, Barology, exclusive, Internapa College, Προτάσεις, σπουδές

  • Master of Business Administration (18 months): 

Ο σκοπός του προγράμματος, είναι να παρέχει εκπαίδευση διαχείρισης επιχειρήσεων σε φοιτητές που ενδιαφέρονται να εμβαθύνουν και να διευρύνουν τις διαχειριστικές τους δεξιότητες στο πλαίσιο της οικονομίας των υπηρεσιών. Οι φοιτητές θα αναπτύξουν υγιείς γνώσεις, πνευματικές και μεταβιβάσιμες επιχειρηματικές δεξιότητες για να ερμηνεύσουν τις έννοιες της διαχείρισης σε ένα ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον και με γνώμονα την καινοτομία.

Το πρόγραμμα MBA βασίζεται σε πληροφορίες, θεωρίες, έρευνα και τη δημιουργική σύνθεση βέλτιστων πρακτικών από διάφορους κλάδους, όπως διαχείριση, επιχειρησιακές δραστηριότητες, μάρκετινγκ, λογιστικά, οικονομικά, οικονομικά, ψηφιακές επιχειρήσεις, διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και ταλέντων, καινοτομία και στρατηγική διαχείριση. Mέσω της βιωματικής μάθησης, οι φοιτητές θα αναπτύξουν επιχειρηματικές ικανότητες και μια κουλτούρα διαχείρισης προσανατολισμένη στην ποιότητα προκειμένου να εφαρμόσουν τεχνικές ηγεσίας, λήψης αποφάσεων και κριτικής σκέψης σε μια μεγάλη ποικιλία επιχειρηματικών καταστάσεων και οργανωτικών ρυθμίσεων. Οι απόφοιτοι θα μπορούν να απασχοληθούν σε διάφορους ιδιωτικούς ή δημόσιους οργανισμούς ή να συνεχίσουν τις σπουδές τους. Tαυτόχρονα, το πρόγραμμα απευθύνεται σε ήδη επαγγελματίες οι οποίοι επιθυμούν να ανελιχθούν στον χώρο της Βιομηχανίας ή σε Δημοσίους Υπαλλήλους που επιθυμούν προαγωγές.

Στοιχεία Επικοινωνίας 

Barology:
www.barology.cy

info@internapa.ac.cy
Instagram: @barology.inc
Τηλ. 23829840
Τα μαθήματα αρχίζουν τον Οκτώβριο

Internapa College
www.internapa.ac.cy
admin@internapa.ac.cy
Instagram: @internapacollege
Τηλ. 23829840
Όλα τα μαθήματα αρχίζουν τον Οκτώβριο