Ξυλοφάγου: Σοβαρό τροχαίο – Σε κρίσιμη κατάσταση 17χρονος

17χρονος μοτοσυκλετιστής συγκρούστηκε σε όχημα και εκσφενδονίστηκε - Σοβαρή η κατάσταση της υγείας του

5 exclusive, Ξυλοφάγου, Τροχαίο

Σοβαρή οδική σύγκρουση σημειώθηκε γύρω στις 3 το απόγευμα στην οδό Ανάσταση Μανώλη στο Ξυλοφάγου από την οποία τραυματίστηκε σοβαρά δεκαεπτάχρονος από το Ξυλοφάγου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Αστυνομία, γύρω στις 3 το απόγευμα, ενώ ο 17χρονος οδηγούσε μοτοσυκλέτα άγνωστου τύπου στην οδό Ανάσταση Μανώλη από το κέντρο της Κοινότητασ με κατεύθυνση τον πρώην Αστυνομικό σταθμό Ξυλοφάγου, κάτω από συνθήκες οι οποίες διερευνώνται συγκρούστηκε με όχημα το οποίο κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση και επιχειρούσε δεξιά στροφή σύμφωνα με την πορεία του.

Από την σύγκρουση ο 17χρόνος εκσφενδονίστηκε στην άσφαλτο.

Στην σκηνή μετέβη άμεσα ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 17χρόνο εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε πολλαπλές εσωτερικές αιμορραγίες και εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο.

Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται πολύ σοβαρή.

Στον οδηγό του οχήματος ο οποίος πρόκειται για 72χρόνο αλλοδαπό μόνιμο κάτοικο Ξυλοφαγου διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη.

Η Τροχαία Αμμοχώστου βρίσκεται στην σκηνή για σχεδιαγράφηση της σκηνής και για συλλογή πληροφοριών για τις συνθήκες που προκάλεσαν αυτή την πολύ σοβαρή τροχαία σύγκρουση σήμερα Μεγάλη Παρασκευή.

Famagusta.News / Εικόνα αρχείου