Μείωση 50% στα τέλη στάθμευσης από Δήμο Αγίας Νάπας

a 84 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
a 2468 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Σε μείωση κατά 50% των ετήσιων τελών για στάθμευση αυτοκινήτου σε όλους τους χώρους στην Αγία Νάπα, αποφάσισε πρόσφατα το Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να βοηθηθούν οι ντόπιοι και ξένοι που επισκέπτονται κατά χιλιάδες την περιοχή την καλοκαιρινή περίοδο.

Όπως δήλωσε, ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος «το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε σε πρόσφατη συνεδρία του όπως μειώσει κατά 50% σε σχέση με πέρυσι, τα τέλη στάθμευσης των οχημάτων. Το μέτρο θα ισχύει για όλους τους δημοτικούς χώρους στάθμευσης τόσο για κύπριους όσο και για ξένους που επισκέπτονται την Αγία Νάπα».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Καρούσος είπε ότι «το κόστος της κάρτας για στάθμευση θα ανέρχεται τώρα μόνο στα 15 ευρώ συν ΦΠΑ το χρόνο. Στόχος μας είναι να συμφέρει σε κάποιον να πληρώνει για ετήσια κάρτα αντί να πληρώνει σε παρκόμετρα κάθε φορά που επισκέπτεται τη περιοχή».

Πρόσθεσε πως «πέρυσι η κάρτα για στάθμευση στοίχιζε 30 ευρώ συν ΦΠΑ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράσουν την κάρτα με το νέο κόστος από το διαδίκτυο μέσω της ιστοσελίδας της JCC στην κατηγορία του Δήμου Αγίας Νάπας. Επίσης κάρτες θα διατίθενται και από τα γραφεία του Δήμου».

Πηγή: ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ