Επισκέφθηκαν την Αγία Νάπα 70 φορές και βραβεύτηκαν

CEB12 24 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
CEB12 1 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Ζευγάρια από την Ουαλία και τη Σκωτία ανακηρύχθηκαν σε «Πρέσβεις Τουρισμού Αγίας Νάπας» αφού επισκέφθηκαν τη περιοχή 60 και 70 φορές.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι «οι τιμηθέντες είναι οι William και Irene Wilson από τη Σκωτία και οι Derek και Christine Williams από την Ουαλία και πραγματοποίησαν 60 και 70 αντίστοιχες επισκέψεις. Τα δύο ζευγάρια κατατάσσονται στις πρώτες θέσεις του καταλόγου του Δήμου Αγίας Νάπας για τις περισσότερες επισκέψεις στη περιοχή».

CEB11 51 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε σήμερα από τον Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρο της Επιτροπής Βελτίωσης Ποιότητας Ζωής και Παραπόνων Δημοτών Μάριο Βάσου, ο οποίος «εξέφρασε τις εγκάρδιες ευχαριστίες του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου για τις επί σειρά ετών επαναλαμβανόμενες επισκέψεις των ξένων στην Αγία Νάπα».

Πρόσθεσε ότι «η απονομή της ανώτατης διάκρισης του Δήμου που ανακηρύσσει τα δύο ζεύγη σε «Πρέσβεις Τουρισμού Αγίας Νάπας» αποτελεί την ελάχιστη τιμή προκειμένου να εκφραστεί η ευαρέσκειά και ευγνωμοσύνη όλων προς τα πρόσωπα των τιμωμένων οι οποίοι δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στη πόλη».

Ανέφερε ακόμα ότι τα δύο ζεύγη αποτελούν «τους καλύτερους πρεσβευτές της Αγίας Νάπας στις χώρες τους και ο τίτλος που τους απονεμήθηκε δικαιωματικά τους αξίζει».

CEB1 2005 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Πηγή: ΚΥΠΕ