Σωτηρα: Απεβίωσε 75χρονος που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο δυστύχημα

a 12 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
Στα τραύματά του υπέκυψε την Κυριακή τα ξημερώματα, ο 75χρονος Μενέλαος Σωτήρη, από τη Σωτήρα, ο οποίος νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Ο Σωτήρη, είχε τραυματιστεί σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στην επαρχία Αμμοχώστου, στις 2 Ιουλίου 2015.

a 1115 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 10π.μ., της πιο πάνω ημερομηνίας, το μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο 75χρονος, στον παλαιό δρόμο Αγίας Θέκλης – Σωτήρας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 64χρονος κάτοικος χωριού της επαρχίας Αμμοχώστου.

Τραυματισμένος ο 75χρονος, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία, στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νευροχειρουργικού θαλάμου.

Χθες, γύρω στις 4.15π.μ., ο 75χρονος υπέκυψε στα τραύματά του. Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή του δυστυχήματος, διαπιστώθηκε ότι ο 75χρονος, δεν έφερε προστατευτικό κράνος.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Δερύνειας διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.