Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κάνει #ALS #IceBucketChallenge (VIDEO)

a 26 Αγαπημένα Βίντεο, Ειδήσεις
a 2233 Αγαπημένα Βίντεο, Ειδήσεις

Στο Ice Bucket Challenge που έχει γίνει “μανία” μεταξύ των διασημοτήτων όλου του κόσμου συμμετέχει με τη σειρά του και ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας.

Ο κ. Γιάννης Καρούσος αποδέχτηκε την πρόκληση από τον Anthony Melas SNIPER και με τη σειρά του έστειλε το challenge στον Δήμαρχο Παραλιμνίου, κ. Θεόδωρο Πυρίλλη, στον Αντιπρόεδρο του ΚΟΤ, κ. Κώστα Κουμή και στον Ηθοποιό και Σκηνοθέτη Ανδρέα Γεωργίου, με φιλανθρωπικό σκοπό, για συλλογή χρημάτων για την σπάνια ασθένεια.

H φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση είναι αφιερωμένη στα άτομα που πάσχουν από την νόσο ALS και στόχος του challenge είναι η ενημέρωση του κοινού για την ασθένεια αυτή αλλά και η συγκέντρωση χρημάτων για την ώθηση της επιστημονικής έρευνας για την ανάπτυξη αποτελεσματικής θεραπείας.

Οι ασθενείς με ALS είναι μέλη του Συνδέσμου Μυοπαθών Κύπρου και η ιατρική τους φροντίδα πραγματοποιείται στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου. Το TELETHON διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου και τον Σύνδεσμο Μυοπαθών Κύπρου.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε το βίντεο με το challenge που στέλνει ο Anthony Melas SNIPER στον Δήμαρχο Αγίας Νάπας:

SotiraNews