Έκθεση Φωτογραφίας «Αγαπώ την Κύπρο» στο Παραδοσιακό Σπίτι στο Παραλίμνι

a1 4 Νέα Αμμοχώστου
Την 1η Έκθεση Φωτογραφίας διοργανώνει η Νεολαία Δήμου Παραλιμνίου την Πέμπτη, 1η Οκτωβρίου 2015 από τις 11:00 π.μ. μέχρι και τις 08:00 μ.μ. στο «Παραδοσιακό Σπίτι» στο Παραλίμνι με θέμα «Αγαπώ την Κύπρο», επ’ αφορμή της 55ης επετείου της κυπριακής ανεξαρτησίας.

a1 40 Νέα Αμμοχώστου

Στην Έκθεση θα εκτεθούν φωτογραφίες 15 και πλέον αξιόλογων και καταξιωμένων φωτογράφων από κάθε γωνιά της Κύπρου, οι οποίες αποτυπώνουν ομορφιές της Κύπρου και εικόνες από τη φύση, την ιστορία , την παράδοση και τους ανθρώπους του νησιού μας.

Ο συνδυασμός της ημέρας και του χώρου διεξαγωγής της Έκθεσης, προσδίδει μια διαφορετική χροιά και τόνο στην όλη εκδήλωση μας και είμαστε σίγουροι ότι οι επισκέπτες θα ταξιδέψουν σε όμορφα μέρη και εποχές της Κύπρου μας, υπό την μουσική υπόκρουση κυπριακών παραδοσιακών τραγουδιών.

Το Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Παραλιμνίου προσκαλεί όλους τους λάτρεις της φωτογραφίας, της Κύπρου μας, της κυπριακής παράδοσης, των ηθών και των εθίμων μας, αλλά και όλο τον κόσμο να επισκεφθεί και να απολαύσει την 1η Έκθεση Φωτογραφίας στο Παραδοσιακό Σπίτι στο Παραλίμνι. Η είσοδος θα είναι δωρεάν για όλους.

Χορηγός Επικοινωνίας: SotiraNews