Κηδεύεται σήμερα ο πρώην βουλευτής Αμμοχώστου, Αντώνης Καράς

CEB1 131 Αντώνης Καρράς, Βουλή των Αντιπροσώπων, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
CEB1 914 Αντώνης Καρράς, Βουλή των Αντιπροσώπων, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Στην τελευταία του κατοικία θα οδηγηθεί σήμερα ο πρώην βουλευτής ΔΗΣΥ Αμμοχώστου Αντώνης Καρράς, ο οποίος απεβίωσε την περασμένη Κυριακή σε ηλικία 69 ετών από ρήξη ανευρύσματος κοιλιακής αορτής.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (01/02) στις 02:30 το μεσημέρι στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου στο Παραλίμνι και η οικογένειά του καλεί όλους όσοι τιμούν τη μνήμη του να παρευρεθούν.

Επίσης, η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία μεταξύ 01:30 και 2:30 μ.μ.

Η οικογένεια θα δέχεται εισφορές για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Από ρήξη ανευρύσματος κοιλιακής αορτής ο θάνατος Καρρά

Ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, στην Αγία Νάπα, ο Αντώνης Καρράς έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου οι επί καθήκοντι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους, ο οποίος διενήργησε σήμερα τη νενομισμένη νεκροτομή δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι ο θάνατος του Αντώνη Καρρά οφείλεται σε ρήξη ανευρύσματος κοιλιακής αορτής.

Ο εκλιπών σπούδασε νομικά και πολιτικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στην Πάντειο.

Ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του ΔΗΣΥ, διετέλεσε Αντιδήμαρχος Αμμοχώστου και βουλευτής του ΔΗΣΥ από το 1993 μέχρι το 2006.

ΔΗΣΥ Αμμοχώστου: “Έγραψε πολιτική ιστορία για την επ. Αμμοχώστου”

Με ανακοίνωσή του ο Δημοκρατικός Συναγερμός Αμμοχώστου εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια, ενώ σημειώνει πως η μεγάλη οικογένεια του ΔΗ.ΣΥ. αποχαιρετά ένα δυναμικό στέλεχος που με την αγωνιστική, κοινοβουλευτική και προπάντως πατριωτική του δράση έγραψε πολιτική ιστορία για την Επαρχία Αμμοχώστου, την Κύπρο και τον Ελληνισμό ως βουλευτής και ως Αντιδήμαρχος Αμμοχώστου.

“Ο Δημοκρατικός Συναγερμός Αμμοχώστου εκφράζει τα ειλικρινή του συλληπητήρια για τον ξαφνικό θάνατο του πρώην Βουλευτή Αντώνη Καρά.

Η μεγάλη οικογένεια του ΔΗ.ΣΥ. αποχαιρετά ένα δυναμικό στέλεχος που με την αγωνιστική, κοινοβουλευτική και προπάντως πατριωτική του δράση έγραψε πολιτική ιστορία για την Επαρχία Αμμοχώστου, την Κύπρο και τον Ελληνισμό.

Αιωνία ας είναι η μνήμη σου αείμνηστε Αντώνη Καρά.”

SotiraNews