Συλλογή σχολικών ειδών και σχολικού ρουχισμού από το Δημ. Συμβούλιο Νεολαίας Παραλιμνίου

a 21 Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας-Αμμοχώστου, Νέα Αμμοχώστου, Φιλανθρωπικά
a 746 Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας-Αμμοχώστου, Νέα Αμμοχώστου, Φιλανθρωπικά

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Παραλιμνίου διοργανώνει για 4η συνεχόμενη χρονιά τη δράση «Συλλογή Σχολικών Ειδών και Σχολικού Ρουχισμού, το προσεχές Σαββατοκύριακο, 3 και 4 Σεπτεμβρίου 2016, από τις 09:30 π.μ. μέχρι τις 14:00, στην πλατεία του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι (απέναντι από την καφετέρια «SENSO»).

Η προηγούμενη εμπειρία έχει δείξει ότι ο κόσμος της επαρχίας μας ευαισθητοποιείται στο κάλεσμα που απευθύνει η Νεολαία Παραλιμνίου κάθε χρόνο για προσφορά είτε μεταχειρισμένων –σε καλή κατάσταση εννοείται- σχολικών ειδών και σχολικού ρουχισμού, είτε ακόμα και καινούριων, αποκλειστικά αγορασθέντων προς το σκοπό αυτό.

Περαιτέρω, για όσους το επιθυμούν, γίνονται δεκτές και χρηματικές εισφορές, οι οποίες θα εξαργυρωθούν σε κουπόνια αγοράς σχολικών ειδών και ρουχισμού από Καταστήματα και Βιβλιοπωλεία της περιοχής μας.

Η συλλογή γίνεται προς όφελος των άπορων παιδιών της επαρχίας μας, και η διανομή σ’ αυτά θα γίνει μερίμνει του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας-Αμμοχώστου.

Είναι η μεγάλη ανταπόκριση, το φιλότιμο και η ανιδιοτελής προσφορά σε τέτοιους είδους δράσεις που μεταξύ και άλλων, στο τέλος της ημέρας, μας αυτοπροσδιορίζουν ως πολιτισμένο κοινωνικό σύνολο!

(Εικόνα Αρχείου)
SotiraNews